2777
2789
عنوان

تبعیض رفتاری پدرشوهرم..

698 بازدید | 63 پست

سلام خانم گلی ها...ببخشین یه سوال داشتم پدرشوهرهای شماهم هرچی داره خرج‌پسرا و عروسا و نوه های دیگش میکنه و اصلا شماها براش مهم نیستین یا فقط مال من همین طوره...سالی یه بارهم نریم پیشش یادمون نمیکنه تازه همسر من بچه بزرگش هستن...بیش از حد سردن باما..به جز مادرشوهرخدابیامرزم که نفسش ما بودیم کلا هیچکس محل ما نمیذاره منم تهران غریبم کسی رو ندارم دلم میگیره...توی مشکلات توی تنهایی هامون همیشه تنهاییم😥😥😥😥من اصلا نمیخوام کمک مالی کنه فقط برام سوال چرا واقعا...حداقل یه کادوی کوچیک به پسرم بده برای دلخوشیم..بالاخره آدم دوس داره مورد توجه باشه...یا اینکه الان باردارم دوس داشتم بهم تبریک بگه گفت ببر بندازش میخوای چیکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وای دست رودلم نزار که منم از خانواده شوهر خیلی کشیدم و میکشم..شوهر من هم بچه بزرگشون هست ولی اصلن بهش ارزش نمیدن نه ب اون و ن به ما..منم تو حیرتم آخه اینقد تبعیض هم مگ میشه .. بارداریت هم مبارک خانومی بیخیالشون باش غصه نخور 

یعنی بدون هیچ دلیلی همه رو دوست داره و فقط با شما سرده؟

کلا همینه بخدا جالبه همیشه ازشون پیشم گلایه میکنه میرم خونشون تاصبح باهام دردو دل میکنه میگه فقط به تو میتونم دردامو بگم اما دریغ از یه کم محبت و دلتنگی ..درحالی که خداشاهده به جون پسرم تابحال ذره ای بی حرمتی و بی ادبی بین ما اتفاق نیفتاده نه از طرف ایشون نه ما

من پدرشوهرم فوت کرده هیچوقت ندیدمش . اما در کل واسم مهم نبود مادرشوهرم پسر بزرگشو خیلی بیشتر از شوهر من دوست داره، منم حس خاصی ندارم در واقع بهش حق میدم اونو بیشتر دوست داشته باشه چون خیلی باشعورتر و فهمیده تر و مهربون تره. 

سلام وای دست رودلم نزار که منم از خانواده شوهر خیلی کشیدم و میکشم..شوهر من هم بچه بزرگشون هست ولی اص ...

قربون محبتتون عشقم...باور کنین غریب نبودم شاید بهم بر نمی خورد اما از تنهایی دلم گرفته دیگه آدمم نیاز به شروغی و رفت و آمد دارم

واسه ما برعکسه هر چی دارن ندارن ميريزن تو خیک دوماداشون و شام آنچنانی واسه اونهاست اما  تمام کارا و دردسرا واسه پسراشون ,نوه ام فقط نوه دختری پسرا کلا کشکن این وسط

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘