2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چی شد آقایون خوب ماشالا فعالند و حاضر در صحنه پس کجایید 

من هستم ولی ایده‌ای ندارم 

این روزا کی حوصله خوشبو بودن داره

همه پی کار و بارن مشغله زیاده باز خانما بیشتر فکر میکنن به این چیزا و تجربه دارن

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
من هستم ولی ایده‌ای ندارم  این روزا کی حوصله خوشبو بودن داره همه پی کار و بارن مشغله زیاده با ...

وا  اصلا چه ربطی داره  حوصله داری بیای نی نی سایت و وقت بزاری حوصله خوشبو بودن خودتو نداری 

چکارش کنیم نمیخواد گوش نمیگیره  هر کاریش میکنیم

بهش بگو ازدواج مثل نماز.اگ قضا بشه دیگ هرچی ام قضاشون بخونی ب درد نمیخوره.لذت ازدواج انقد زیاد ک قابل توصیف نیست.

اینم بگوکش بکوب ب طاق بگو بیا گم شو برو بیرون زنش بدید ی دمپایم بزنیتش برنگرد.

بهش بگو ازدواج مثل نماز.اگ قضا بشه دیگ هرچی ام قضاشون بخونی ب درد نمیخوره.لذت ازدواج انقد زیاد ک قاب ...

قربونت وقتی از همه رنگ دورش ریختن مسلمه نیاز پیدا نمیکنه  ماشالا که بعضی از دخترا  اجازه سر خاروندنم نمیدن به پسرا البته بعضیا از دخترا اینطورنا نه همه سوتفاهم نشه

وا  اصلا چه ربطی داره  حوصله داری بیای نی نی سایت و وقت بزاری حوصله خوشبو بودن خودتو نداری ...

من صبح کله سحر میرم سرکار تا هشت شب 

برمیگردم اونقدی که بتونم دوش بگیرم یعنی اوکی بوده روال

درضمن من نظرمو گفتم و نظری نخواستم که شما بخواین نقدم کنین و نظر بدین کجا برم و بیام!!

ندیده نشناخته قضاوت ممنوع

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
من صبح کله سحر میرم سرکار تا هشت شب  برمیگردم اونقدی که بتونم دوش بگیرم یعنی اوکی بوده روال د ...

قضاوتتون نکردم جوابتونو دادم  گفتید که وقت و حوصله داره  گفتم وقت دارید سر از سایت خانما دربیارید وقت ندارید به ادکلن فکر کنید 

قربونت وقتی از همه رنگ دورش ریختن مسلمه نیاز پیدا نمیکنه  ماشالا که بعضی از دخترا  اجازه س ...

خب همین بهش بگو.منم دقیقا منظورم همین بود.لذت همبستر حلال بهترین لذت.بهش بگو اون موقع خدارو شکر میکنی برا همسر حلال ات این شکر گزاریه بالاترین لذت.

قضاوتتون نکردم جوابتونو دادم  گفتید که وقت و حوصله داره  گفتم وقت دارید سر از سایت خانما د ...

سایت خانما؟؟؟؟؟؟!!!

کدوم سایت خانما؟؟!!!کجاش نوشته مخصوص خانما!؟!!!

ریپلای نزنین با کسی که طرز فکرش اینقد ابتداییه بحثی ندارم

خب همین بهش بگو.منم دقیقا منظورم همین بود.لذت همبستر حلال بهترین لذت.بهش بگو اون موقع خدارو شکر میکن ...

عزیزم مطمئن باش مل هم مثل تو این صحبتا به ذهنمون رسیده و بهشم گفتیم  ممنون از راهنماییتون ، ای بابا خوبه یه فقط یه اسم ادکلن خواستما ازتون