2777
2789
عنوان

بلاخره مستقل شدم ولی اصلا خوشحال نیستم چرااا آخ ..

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 31 پست

خواهر منم چندماهی میشه از مادرشوهرش جدا شدن و مستقل شدن.بنده خدا خیلی عذاب کشید ده سال تمام!الانم ک مشکل بچه دار نشدن و کلی مشکل دیگه.پس شما شرایطتتون بهتره و از خدا بخواه ک فقط آرامش داشته باشی توو زندگیت

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فکرایی؟

یازده سال اززندگی عقب افتادم بخاطر هییچ پوچ خیلی عذاااب کشیدم آخرش هم تواین گرونی مستجر شدم بادست خالی خونم فاصله کمی از مادرشوهرم داره میترسم شوهرم دایما اونجاباش منو تنهابذاره وازاین فکرها هی دلم میگیره تادیروز هلاک بودم الان هیییچ حس خوبی ندارم

باخداباش و پادشاهی کن
خواهر منم چندماهی میشه از مادرشوهرش جدا شدن و مستقل شدن.بنده خدا خیلی عذاب کشید ده سال تمام!الانم ک ...

یه درمان گیاهی واسه کسایی که بچه دار نمیشن شنیدم.بگم؟؟درخوایت دوستی دادم اگه خواستی قبول کن تا بهت لگم

یازده سال اززندگی عقب افتادم بخاطر هییچ پوچ خیلی عذاااب کشیدم آخرش هم تواین گرونی مستجر شدم بادست خا ...

مطمین باش همسرت هم خونه خودتون بیش‌تر دوس داره عاشق خونه مستقل میشه اگه ماه به ماهم نمیره 

...
عزیزم مبارکت باشه بخاطر این ک شرایطت بعد۱۱سال عپض شده اینطوریه خالت دقیقا درکت میکنم ولی سعی کن انقد ...

دلم میخاد سعیمومیکنم ولی خیلی تو عذابم هم پشیمونم هم راضی هم خوشحالم هم غمگین ی حال عجیبیه هم میخام بعقب برگردم هم نمیخام یعنی چی خودمم نمیفهمم

باخداباش و پادشاهی کن

کم کم عادت میکنی. منم 10 سال با مادر شوهرم تو یه ساختمون بودم.تنها ارزوم جدا شدن بود. ولی وقتی جدا شدم تا 1 هفته گریه میکردم. ولی بعدش همه چی عادی شد و حتی بهتر از قبل. الان میگم کاش زودتر جدا شده بودیم. 

چون دورت شلوغ بوده تنهایی سخته الان برات

میرم خونه مادرشوهرم اتاقمو میبینم خاطراتم میاد توذهنم دلم بیشترمیگیره آخ اون خونرو شوهرم با پولش ساخته هرآجرب آجرش حق منه ک بریده شده

باخداباش و پادشاهی کن
یه درمان گیاهی واسه کسایی که بچه دار نمیشن شنیدم.بگم؟؟درخوایت دوستی دادم اگه خواستی قبول کن تا بهت ل ...

بگو عزیزم.خواهرم مشکل از همسرشه.

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
چرا آخه؟ من وقتی مستقل شدم شروع کردم بپر بپر کردن تو اتاق خونم😂😂😂

منم اوایل خیلیییی خوشحال بودم پرپرواز نداشتم باورم نمیشد ولی ازوقتی وسایلامو چیدم دیگ حالم گرفت امشب شب سومه ک توخونه خودمم ولی اصا حال خوشی ندارم

باخداباش و پادشاهی کن
خواهر منم چندماهی میشه از مادرشوهرش جدا شدن و مستقل شدن.بنده خدا خیلی عذاب کشید ده سال تمام!الانم ک ...

خدا دامن همرو سبز کنه ومشکل همه جوونارو حل کنه

باخداباش و پادشاهی کن