خواهر منم چندماهی میشه از مادرشوهرش جدا شدن و مستقل شدن.بنده خدا خیلی عذاب کشید ده سال تمام!الانم ک مشکل بچه دار نشدن و کلی مشکل دیگه.پس شما شرایطتتون بهتره و از خدا بخواه ک فقط آرامش داشته باشی توو زندگیت
دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کم کم عادت میکنی. منم 10 سال با مادر شوهرم تو یه ساختمون بودم.تنها ارزوم جدا شدن بود. ولی وقتی جدا شدم تا 1 هفته گریه میکردم. ولی بعدش همه چی عادی شد و حتی بهتر از قبل. الان میگم کاش زودتر جدا شده بودیم.