2777
2789
عنوان

از نظر شما چجوری به عصبانیت خود غلبه کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست
فکر کن  الان سال 1498 است ما همه زیر خاکیم رفیق .

یه جنازه  با پوست شفاف باشیم بهتره یا جنازه ای ک از شدت این حس ها صورتش چروکیده؟ 😂 

حالا بی شوخی.. خب فعلا که زنده ایم نمردیم. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
وای ن من خفه میشم 

خودمم بيشتر مواقع خفه ميشم اما از اونجايى تو عصبانيت هيولاى درونم خيلى جولان ميده مجبورم😖

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این ری اکشنته نمیشه کاریش کرد اما گل گاو زبون بخور بعد سعی کن بی تفاوت شی کم کم نسبت به چیزای بی ...

نمیتونم واقعا 

اتفاقا گل گاو زبون زیاد میخورم 

اما من بخاطر بعضی حرفا همیشه همینه عکس العملم

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
با تمرین ذهنی میتونی، برای خودت موقعیت ها رو تو ذهنت تصور کن و کار صحیح رو انجام بده، گاهی هم نمایشش ...

مثلا بگم فلانی اینو گفت فلان چیز میگم بهش؟ 

جواب دادن همیشه بهترین کار نیست ولی حفظ خونسردی باعث میشه عملکرد مغزت بالا بره و تصمیم خوب بگیریر&n ...

بله جواب دادن همیشه بهترین نیست

اما جواب خیلیا رو همیشه باید داد. 

خودمم بيشتر مواقع خفه ميشم اما از اونجايى تو عصبانيت هيولاى درونم خيلى جولان ميده مجبورم😖

کاش منم بتونم واقعا تو عصبانیت کلا غیر قابل تحمل میشم🤕

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
عزیزم اینکه حالت تو عصبانیت اینجوری میشه نشات از ضعف شخصیت و نبود اعتماد ب نفسه

نمیدونم شایدم هست

اما من مجری هستم. مجری بودن اعتماد به نفس بالایی میخاد. 

مثلا بگم فلانی اینو گفت فلان چیز میگم بهش؟ 

آره موقعیت هایی که عصبانیت میکنه رو بنویس تا یادت نره و تو ذهنت تمرینشون کن، خیلی تاثیر داره، ترک موقعیت هم برای خود من خیلی جواب میده وقتی عصبانی میشم جامو عوض میکنم و بعد آروم شدن برمیگردم 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
نمیتونم واقعا  اتفاقا گل گاو زبون زیاد میخورم  اما من بخاطر بعضی حرفا همیشه همینه عکس ال ...

درک میکنم خواهر منم خیلی زود رنجه منم میرنجم نکه ناراحت نشم اما سعی میکنم بی تفاوت باشم و بی خیالی طی کنم از حرف کسی ناراحت بشم جوابشو میدم

چون مشکل دارن 😩 یه جوری اینجا سوال مطرح میکنن انگار اینجا همه دکترن  فقط راه حلاشون منو کشته

عذر میخوایم که سوالاتمون شمارو ناراحت میکنه و وقتتو میگیره. 

مزاحمتون نمیشم برین اتمتونو بشکافین که بخاطر سوالی که از عنوان پیدا بود چیه ناتموم موند! 

شب خوش

آره موقعیت هایی که عصبانیت میکنه رو بنویس تا یادت نره و تو ذهنت تمرینشون کن، خیلی تاثیر داره، ترک مو ...

ممنون عزیزم امتحانش میکنم 

نمیدونم شایدم هست اما من مجری هستم. مجری بودن اعتماد به نفس بالایی میخاد. 

نه گلم ربطی نداره ب اعتماد ب نفس خیلی عوامل هست که باعث میشه مجری باشی وقتی کم میاری تو عصبانیت ضعف داری 

آنه...تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت.‌..
ممنون عزیزم امتحانش میکنم 

قربونت موفق باشی، ببین با خودشناسی و تفکر هم میتونی به عصبانیت غلبه کنی، واقعا این دنیا اینقدر ارزش نداره که بخوایم خودمون رو ناراحت کنیم

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...