2777
2789
عنوان

خرید اسباب بازی برای سیسمونی

5886 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من فردا میخوام برم اسباب بازی بخرم ولی نمیخوام زیاد شلوغش کنم ، از شما راهنمایی میخوام چیا بخرم بهتره وبچه ها بیشتر دوست دارند؟

دوم اینکه میخوام برای ماه یک تا  هر سنی که معمولا خرید میکنم اسباب بازی ها پراکنده باشه مثلا نرم یه چیزایی بخرم همشون مال سه سالگیش باشه 

پیشاپیش ممنون از نظراتتون

حرف حساب رو باید گوش کرد ، حالا هر کسی که گفته باشه!  

سلام من برا خودمو میگم من یه تشک بازی موزیکال گرفتم که جغجغه هاش جدا میشدن خیلی کاربردی و نازه چند تا توپ چرمی گرفتم ازینا که توش نرمه جغ جغه و یه عروسک نوزاد کوچیک که کریر داره قطار و ماشین دیوونه و ربات و موتور و یه نیسان با مزه .که الان جمع کردم نشکنه ایشالا وقتی پرت کردن وسایل از سرش پرید بدم بازی کنه

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان یه خوک بزرگ هم گرفتم خیلی خوشجله من عاشق اسباب بازیم ماهی دو سه تا براش میخرم دیگه اتاقش جا نداره خخخ ولی من بازم هوس میکنم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
سلام من برا خودمو میگم من یه تشک بازی موزیکال گرفتم که جغجغه هاش جدا میشدن خیلی کاربردی و نازه چند ت ...

ماشین دیوونه چیه؟

مبارکش باشه عزیزم

آهان یه خوک بزرگ هم گرفتم خیلی خوشجله من عاشق اسباب بازیم ماهی دو سه تا براش میخرم دیگه اتاقش جا ندا ...

خب ازونایی که میخری از کدوما بیشتر خوشش میاد؟ بچه تون دختره یا پسر؟ مال من پسره. اگر میشه یک عکس از اسباب بازی هاش برام بذارید.ممنون

من اسباب بازی نخریدم فقط دوتا از این ماشین کوچولوها و دوتا عروسک یکیش پاتریک یکیش نمو  الان هرم ...

اینجوری خیلی خوبه اما مامانم میگه الان بخریم

یه ماشین خریدم فقط.بنظرم جغجغه فقط کافیه اخه بچه نمیفهمه ک اسباب بازی چیه یکم بزرگتر شد بخر ک ذوق هم ...

اگر اصرار مامانم نبود میذاشتم همون موقع

ماشین دیوونه چیه؟ مبارکش باشه عزیزم

ازین ماشینای کنترلی که عجیب غریب راه میره و میچرخه یهو وارونه میشه با مزس به مغازه دار بگی میاره

خب ازونایی که میخری از کدوما بیشتر خوشش میاد؟ بچه تون دختره یا پسر؟ مال من پسره. اگر میشه یک عکس از ...

پسره برا من والا هر روز با یکی بازی میکنه اونطوری نیس که بچسبه به یکی با همشون سرش گرمه ولی یه توپ قرمز داره اونو بیشتر دوس داره انگار خخخ بچس دیگه 

تامی تایم براش حتما باید بگیری چون برای بچه لازمه چیزهای کوچولو و‌نرم هم که بتونه دستش بگیره اینا ...

ممنون از پیشنهادتون ،خوب بود

پسره برا من والا هر روز با یکی بازی میکنه اونطوری نیس که بچسبه به یکی با همشون سرش گرمه ولی یه توپ ق ...

خدا حفظش کنه برات