2777
2789
عنوان

کسایی ک درسای حفظی شون خوبه بیان..‌

4740 بازدید | 22 پست

میتونین بمن کمک کنین... من بیشتر یک ساعت زورم نمیشه درس حفظی بخونم نیم ساعتم استراحت کردم ولی هر دفعه شکست خوردم...چطور بعضیا تو نیم ساعت ۴ صفحه میخونن من یک ساعته رو یه درسم...

من وقتی حفظم نمیشد میتوشتم رو کاغذ ‌‌‌‌. حافظه نوشتاریم قوی تر بود 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیرش خط بکش... دور نکات کلیدی دایره بکش

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من اول یه رو خوانی میکنم میفهمم چی میگه بعد حفظ میکنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سوال اول و بخون یکم که حفظ شدی بقیه سوالارم به همین ترتیب بخون.....بعدش که تموم شد دوباره بیا از اول یه دور دیگه بخون.....و تموم که شد برای بار اخر سوال و از خودت بپرس و جواب و حفظی بگو...در این حین استراحتم بکن😀

من تو يك ساعت ٥٠ صفحه ميتونم كاملا هم ميفهمم...

عواملي كه باعث ميشن فكرت مشغول شه رو از خودت دور كن

مثل گوشي.... 

برنامه ريزي كن برنامه ي منعطف

خودت رو ملزم به خوندن كن

انگيزه ايجاد كن براي خودت

هر پنج صفحه هم به خودت يه جايزه بده مثل خوراكي تلوزيون يا گوشي.... اونم با زمان دقيق سر نيم ساعت پاشو برو سراغ بقيه اش... يكم بخوني معتاد خوندن ميشي... بعد كار راحت ميشه

شما چشماتون خیره میکنی ب صفحه سعی میکنی متن حفظ کنی .خیلی راحت بدون استرس جوری ک شریال نگاه میکنی متن بخون اصلا نمیخواد حفظ کنی یا یاد بگیری ازش لذت ببرمثل رمان دیگ کل بحث یاد میگیری.من با دوستام حرف میزنم کتاب میخونم یادم میموند.