2777
2789
عنوان

خانمای باردار برا منم دعا کنید

133 بازدید | 23 پست

من عاشق بچه ام شوهرمم از من بدتر ی بچه میبینیم دوتامون ازش اویزون میشیم ولی ی سال و نیمه باردار نشدم ۲سال و نیم ازدواج کردیم ..کم کاری تیرویید دارم دائم وزنم بالا میره ازمایش ای ام اچ دادم دکتر گفت خیلی پایینه ۰/۱ حالا برام عکس رنگی نوشته برم 

عزيزم اصلا استرس نداشته باش خيلي بده اروم و ريلكس باش تازه دوساله ازدواج كردي دير نشده😍 حتما ورزش كن وزنت و بيار پايين خيلي تاثير داره اگه مشكل حادي نداري عكس رنگي الكي نده خيلي بده برو تحت نظر يه دكتر خوب 

عشقم دخترم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای ام اچ چیه؟ ببخشید وزنت چقدره؟

اخه منم بعد ی سال 3 ماه پیش باردار شدم بعد 3 ماه بچم سقط شد خیلی اذیت شدم. الان ی ازمایش دادم نوشته تیروییدم بالاست. حتما مال همینه منم وزنم بالاست

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

amh خیلی پایینه که 

پریود میشی !؟

کاشت کن سریع داری یائیسع میشی

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
عزيزم اصلا استرس نداشته باش خيلي بده اروم و ريلكس باش تازه دوساله ازدواج كردي دير نشده😍 حتما ورزش ك ...

مگه میشه من ول زندگیم استرسه اصلا ارامش ندارم سنم بالاس وارد ۴۰ شدم 😕😔😔

مگه میشه من ول زندگیم استرسه اصلا ارامش ندارم سنم بالاس وارد ۴۰ شدم 😕😔😔

همين بدترين چيزه عزيزم اينكه استرس داشته باشي و ريلكس نباشي تحت نظر يه دكتر خوب باش ازين شاخه بهراون شاخه هم نپر،خب ٤٠سالت باشه باردار ميشي عزيزم نگران نباش گفتم اگر مشكل حادي نداري اول كار نرو سر عكس رنگي پيش يه دكتر خوب ديگه هم برو نظر يه دكتر ديگه هم بپرس استرس براي اقدام بارداري بدتررررررررين چيزه همون باعث ميشه هي عقب بيفته

عشقم دخترم❤️
اره پریودم منظمه فقط چندوقته جلو عقب میندازم ولی نرماله...الان که یائسع نمیشم معمولا ۴۵ به بالا  ...

ذخیره تخمدانیت داره ب صفر میرسه یائیسع زودرس شدی عزیزم بعدم اگ یائیسه شی ن پریود میشی نه تخمک داری باید بری تخمک اهدایی بگیری 

وقتو از دست نده 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️