من عاشق بچه ام شوهرمم از من بدتر ی بچه میبینیم دوتامون ازش اویزون میشیم ولی ی سال و نیمه باردار نشدم ۲سال و نیم ازدواج کردیم ..کم کاری تیرویید دارم دائم وزنم بالا میره ازمایش ای ام اچ دادم دکتر گفت خیلی پایینه ۰/۱ حالا برام عکس رنگی نوشته برم
عزيزم اصلا استرس نداشته باش خيلي بده اروم و ريلكس باش تازه دوساله ازدواج كردي دير نشده😍 حتما ورزش كن وزنت و بيار پايين خيلي تاثير داره اگه مشكل حادي نداري عكس رنگي الكي نده خيلي بده برو تحت نظر يه دكتر خوب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه میشه من ول زندگیم استرسه اصلا ارامش ندارم سنم بالاس وارد ۴۰ شدم 😕😔😔
همين بدترين چيزه عزيزم اينكه استرس داشته باشي و ريلكس نباشي تحت نظر يه دكتر خوب باش ازين شاخه بهراون شاخه هم نپر،خب ٤٠سالت باشه باردار ميشي عزيزم نگران نباش گفتم اگر مشكل حادي نداري اول كار نرو سر عكس رنگي پيش يه دكتر خوب ديگه هم برو نظر يه دكتر ديگه هم بپرس استرس براي اقدام بارداري بدتررررررررين چيزه همون باعث ميشه هي عقب بيفته