2777
2789
عنوان

بچه ها دارم میمیرم از حسودی

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 28 پست

یکی رو میندازن جهنم. پامیشه ی کتری آبجوش میکنه میبره در بهشت. در میزنه نگهبون درو باز میکنه میگه چیه؟ میگه آبجوش نمیخاین؟ میگه نه! میگه پس من ی موز برداشتم😂😂😂😂😁

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی رو میندازن جهنم. پامیشه ی کتری آبجوش میکنه میبره در بهشت. در میزنه نگهبون درو باز میکنه میگه چیه ...

مگه موسی ها هم مامان میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه با پست یا تاپیکم موافق نیستی ریپلای نکن  با یه اکانت دیگه میام تلافی میکنم  

مثبت اندیشی کلید خوشبختیه 

به چیزایی فکر کن که تو داری و‌بقیه نه 

به سلامتی فکر کن که تو داری و خیلیا ندارن 

به خانواده خوبی که داری فکر کن که خیلیا ندارن 

به سقفی که بالاسرته فکر کن که خیلیا ندارن 

نیمه پر لیوان رو ببین 

اولا اونی که پول دار لزوما خ شبخت نیست دوما بابات گناه داره باید پول دربیاره ادمی نیست ه نخواد بهت بده ولی باید به مخارج دیگم برسه زندگی مرد از دور خیلی پر اب و رنگه ولی بری توش می بینی چیزی نیست ففط از دور حالب بود

منم بعضی وقتا میشینم حساب میکنم میبینم چه دختر کم خرجیم 😂

خرید سالی یبار اونم عید نوروز ....

شهریه و اینا ندارم همش تو خونم 

میمونه خوردو خوراک و نت (که وای فای ماهی ۲۰ تومنه اونم کل خونواده استفاده میکنیم)

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم

تو رو قران خانومایی ک حسودین 

دست بردارید چشم تنگ نباشید

من بدبخت اینقد سر هیچی چشم خوردم و ضربه جونی بهم وارد شده دیگ‌تخم‌مرغ ب داد نمیرسه کیلو ۹ تومن

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒
اولا اونی که پول دار لزوما خ شبخت نیست دوما بابات گناه داره باید پول دربیاره ادمی نیست ه نخواد بهت ب ...

بابا های دوستام که اونا هم وعضشون مث ماعه بهشون ماهی 50000 تومن میدن اونوخت من هیچی البته حق دارن چون تازه اسباب کشی کردیم و..........

بابا های دوستام که اونا هم وعضشون مث ماعه بهشون ماهی 50000 تومن میدن اونوخت من هیچی البته حق دارن چو ...

اوووو من از اول ۹۸ تا حالا رنگ یه هزارتومنو ندیدم

با اینجور دوستا قطع رابطه کن خودت ارامش بیشتری داری 

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
اوووو من از اول ۹۸ تا حالا رنگ یه هزارتومنو ندیدم با اینجور دوستا قطع رابطه کن خودت ارامش بیشتری دا ...

نمیشه

از کلاس سوم با هم بودیم

بعدشم من با خیلی چیزایه اونا ساختم

مثلا احساس می کنم اونا از من خوششون نمیاد ولی بهشون میگم میگن تو خیلی گ    و       ه   خوردی