اگه با شوهر قهر کنید بیشتر سمت خونواده هاشون میرن یا باعث میشه خیانت کنند چون از همسرشون محبت نمیبین ...
اخه عزیزم بعضی از مردا با خنده و شوخی تمومش نمیکنن یا اگه بکنن دوباره تکرارش میکنن اون کارو یه جاهایی باید سرسنگین باشیم باهاشون تا ببینن واقعا کاراشون اشتباهه
خستم از این آدمای زنده کش مرده پرست🥲💔#یه روزم بهشته یه روزم... روزهای زندگی من اصل تناقص هستن :-)
من خودم سر اینکه فرقی نمیکنه کجاییم یا کی پیشمونه داد میزنه سرم منو خورد میکنه اونم سر چیزای مسخره معمولا من نمیزارم کسی از کوچیک ترین بحثمون پی ببره ولی همسرم همیشه در حال عربده کشیه🙄🙄🙄
خستم از این آدمای زنده کش مرده پرست🥲💔#یه روزم بهشته یه روزم... روزهای زندگی من اصل تناقص هستن :-)
من..مادرش هرشب یازده ونیم دوازده شب زنگ میزنه خونمون،هرشبم با یه گلایه جدید..منم دوتا دختر کوچیک دارم،مریض هم هستن،شب زود میخوابن،نهایت تا ده خوابن،بهش میگم به مامانت بگو کاری داره زودتر زنگ بزنه،آقا ناراحت شده.هرشبم بعد زنگ زدنش ناراحتی پیش میاد خونمون.خدا از مادرایی که آرامش زندگی پسرشونو بهم میریزن نگذره..
بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭