2777
2789
عنوان

قهر و پیش قدم برای آشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 23 پست
پدرشوهرم خیلی میگه مثلا اونا میان اونجا میگه شما هم بیاید ولی همسرم نمیذاره 

این بردار شوهرم خیلی خوبی به ما کرده همه جا تو مشکلات ما بوده بچه ام مریض میشد شوهرم نبود همه زحمت ها رو آون می‌کشید به خاطر این میگم سر یه دعوا اون همه خوبي رو دور نریزم گر چه تو دعوا به من گفت بی ناموس که همون لحظه معذرت خواست ولی دیگه قهر کردیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی مغرورم ولی همش میگم آدم از فردای خودش خبر نداره زنده هست یا مرده واسه چی قهر آخه.... 

والا ما یه بار با برادر شوهرمو جاریم دعوا کردیم تا چن ماه طول کشید آشتی کنیم به من گفتن برو آشتی گفتم سرم میره اما نمیرم بدش اونا مارو شام دعوت کردن ما هم تو رو دروایسی موندیم رفتیم 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
والا ما یه بار با برادر شوهرمو جاریم دعوا کردیم تا چن ماه طول کشید آشتی کنیم به من گفتن برو آشتی گفت ...

دفعه پیش برای ما این جوری شد... چون صد در صد اونا مقصر بودن البته اون موقعه دعوا بین دو برادر بود ما رو شام دعوت کردن ما رفتیم 

دفعه پیش برای ما این جوری شد... چون صد در صد اونا مقصر بودن البته اون موقعه دعوا بین دو برادر بود ما ...

من الان از برادر شوهر خوشم نمیاد در حد سلام علیکم اما ببین شوهر چی میگه به حرف اون گوش کنی بهتره 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞

اولا تبریک بگم به همسرت، که از تو دفاع میکنه، معلومه که مرد خوبیه

دوما تبریک به خودت که با این تفاسیر، دوستی رو به قهر ترجیح میدی

و اما نظر من

بهتره یک فرصت دوباره خلق بشه، با همسرت صحبت کنی، بگی که از قدیم بخشش رو عملی از جانب بزرگان میدونستن؛ بخششگر همیشه از درجات بالای اخلاقی برخورداره؛ و ازونجایی که من تو رو میشناسم، و میدونم شخصیت بزرگی داری، میدونم که دوباره این فرصت رو میدی به برادرت و همسرش.

البته ما میتونیم این سری، روابطمونو مدیریت کنیم، و مثل دفعه ی قبل، صمیمیت رو تا اون حد گسترشش ندیم؛ تا حداقل از احتمال تکرارش کاسته بشه