2777
2789
عنوان

سونو ان تی4قلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا زودتر ریداکت نکردی دوست من ۸ هفته ۲ تا رو از بین بردن واسش الان دیر نیس ۱۲ هفته؟

دکترگفت حتماباید بعد ان تی ازبین ببریم

امکان نداره قبل انتی کسی اینکاروکنه

که انتی هم هفته13هست

فدای همتون که اینقد مهربونید من واقعا دارم روانی میشم هم میخوامشون هم بارداریش واسم سخته همه یکیل ...

عزیزم روزیه هر کسی دسته خداس.مطمئن باش اونام به دنیا بیاد خدا روزیشونو با خودشون میفرستن.مطمئن باش این تو نیستی یا شوهرت نیست که بچه هارو سیر میکنه خدای بالاسرمونه😊 توروخدا نگهشون دار.یکی مثه من بچه میخواد و ننیشه یکی مثه شما چهار تا باهم  داره و نمیخواد.😔 توروخدا از بین نبرشون اگه خدا نمیخواست نمیذاشت چهار قلو بشن.نکن به خدا دیدم که سقط میکنن و زندگیشون بد میشه.نکن😔

بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم  
فدای همتون که اینقد مهربونید من واقعا دارم روانی میشم هم میخوامشون هم بارداریش واسم سخته همه یکیل ...

عزیزم اگه تهرانی برو بیمارستان محب یاس

هم دولتیه هزینه نباید بدی

هم بخش ان آی سی خیلی پیشرفته ای داره که احتیاجم نیس خودت زیاد کنارشون باشی

ببین ما هم یک فامیلمون سه قلو باردار بود یک وضع ایتصادی داغونیم داشتن ولی بچه هاش که به دنیا اومد تا از آب و گل در اومدن هم از نظر مالی هم از نظر کاری خیلی کمکشون کردن فامیلا

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
عزیزم روزیه هر کسی دسته خداس.مطمئن باش اونام به دنیا بیاد خدا روزیشونو با خودشون میفرستن.مطمئن باش ا ...

باورنمیکنید که چقدر دلم باهاشونه

ولی همسرمم بایدراضی باشه

نه عزیزم حتی خونریزی هم نداریم درهمین سن رشدشون متوقف میشه وزمان زایمان همراه اون تابچه از رحم خار ...

فک کن چهار تاشون بزرگ میشن مثه پروانه دورت میچرخن.به موقع پیریت فک کن به موقع ناتوانی که این چهار تا بچه چطور کمکت میکنن.

توروخدا سقط نکن😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم  
باورنمیکنید که چقدر دلم باهاشونه ولی همسرمم بایدراضی باشه

راضیش کن ببرش حرمی امامزاده ای جایی...اون جا بگو به همین جایی که هستیم قسمت میدم.بگو خدا خودش روزی رسونه خودش میرسونه ازش بخواه نگهشون داری تلاش کن‌.

اگه زندگیتو دوس داری سقط نکن😭😭😭😭😔😔😔

خداهمه بچه هاروواسه مادرپدرشون حفظ کنه

من خودم بچه زیاددوست دارم

ایشالله خداکمکم کنه

شماهام واسم دعاکنید دوستای گلم

شرایط خیلی سختی دارم اصلانمیدونم چکنم

سوزن سقطشونم توی کیفم بود ولی نزدم گفتم یکم فکرکنم

الآن هرچی پیش میره اصلانمیتونم

ولی شرایط هم بهم فشارمیاره😭😭

خداهمه بچه هاروواسه مادرپدرشون حفظ کنه من خودم بچه زیاددوست دارم ایشالله خداکمکم کنه شماهام واسم ...

عزيزم چرا داري اينجوري فكر ميكني

خدا به ادم عقل داده

بارداري ٤قلو خيلي پر خطره

خدا نكرده ممكنه تا ٨ماهم نرسه همه رو از دست بدي

اين بهتره كه ٢تا جنين و سالم به دنيا بياري

يا ٤تا خداي نكرده مشكل دار

بايد به خدا توكل كرد

اينكار قانونيه چون خطر جاني داره

منم سه قلو باردار شدم اينقدر ميترسم از الان كمر درد گرفتم

منم همش گريه ميكنم كه اون يكي پس چي

ولي واسه سلامت دوتاي ديگه مجبوريم

فقط به خدا توكل كن و با دكترت مشورت كن

خانوما اخه ۴ قلو خیلی ریسکه  مادر داغون میشه  بچه ها رشد نمیکنن نارس به دنیا میان خیلی ا ...

عزیزم برام بگو نی نی هات چطورن انشاله که تا حالا سالم بدنیاشون اوردی؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا