2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز ۲۷ سیکلم بی بی چک زدم و خطشم پررنگ افتاد. سیکلهامم بین ۲۸ تا ۳۰ روزه متغیر بود. ببین چندروز از تخمک گذاریت میگذره اگه ۱۰ روز گذشته بزن نشون میده اگه باردار باشی

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
زود نیست؟

من دیروز ده روز از تخمک گذاریم زدم منفی بود

تو سایتا خوندم و با پزشکم تماس گرفتم گفت باید ۱۴روز از تخمک گذاری بگذره

پس عجله نکن که مثه من خدایی نکرده حالت گرفته بشه 

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
من دیروز ده روز از تخمک گذاریم زدم منفی بود تو سایتا خوندم و با پزشکم تماس گرفتم گفت باید ۱۴روز از ...

منم چون دوستان گفتن زدم منفي بود 😔 اگه تا شنبه پري نشدم شنبه دوباره ميزنم انشالله كه مثبت باشه، البته باز هرچي خدا بخواد

منم چون دوستان گفتن زدم منفي بود 😔 اگه تا شنبه پري نشدم شنبه دوباره ميزنم انشالله كه مثبت باشه، الب ...

اره گلم ان شاالله که مثبته و خبرشو میدی💓

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.