2777
2789
عنوان

چه کنیم که ادم خوب تری رو جذب کنیم

477 بازدید | 29 پست

چه کنیم تا آدمهای خوبتر را جذب کنیم؟

خیلی راحت است؛ خودمان خوب باشیم، همه را دوست داشته باشیم، به بدیهای افراد فکر نکنیم و اصلا از این نترسیم که نکند فردی با این اخلاق ناپسند نصیب ما شود و یا نکند دوستی با این مشخصات در زندگی ما قدم بگذارد. (همیشه بدانیم که ما آنقدر خوب هستیم که افرادی که شاید مریض باشند از همنشینی با ما درمان شوند. پس اصلا به همنشینی با افراد مریض فکر هم نکنیم) البته ناگفته نماند که خالق طبیعت به وسیله‏های گوناگون گاهی افراد را امتحان می‏کند که این از دست ما خارج است

قانون جذب می‌گوید:

«هر چیز را در ذهنت مجسم کنی، آن را در دست‌هایت خواهی داشت.» افکار و اندیشه‌ها قدرتی دارند که می‌توانند اشیاء و پدیده‌های جهان واقعی را بسازند و جذب کنند. «تو همه چیز را به طرف خودت جذب می‌کنی. مردم، شغل، شرایط زندگی، وضع سلامتی، ثروت، قرض، شادی، ماشینی که سوار می‌شوی و اجتماعی که در آن زندگی می‌کنی. مثل آهن‌ربا همه اینها را به طرف خودت جذب می‌کنی. به هر چه فکر کنی همان اتفاق می‌افتد. کل زندگی تو تجلی افکاری است که در ذهنت جریان دارند.»

آرزوها در سه گام به دست می‌آیند، نخست خواستن: «به دنیا فرمان بده» دوم باور: «باور داشته باش که به خواسته‌ات رسیده‌ای.» سوم: تجسم: «احساس کن که به خواسته‌ات رسیده‌ای» احساس به فکر نیرو می‌بخشد. دنیا حسی است و تنها با تصور نمی‌توانی خواسته‌ات را به دست آوری. «پس از همین حالا احساس خوبی داشته باش.» تحقق آرزوها به نیرویی که به آنها می‌دهی بستگی دارد، پس هرگاه به اندازة کافی به افکار خود انرژی بدهی تحقق خواهد یافت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی خوندم برایه ازمون زکل یادم رفته قدرت جذب چی میگه؟ واقعازحمت کشیده بودم اماهیچی یادم نیس

عزیزم بعضی وقتا چنین چیزی برای هممون پیش میاد

شاید به خودت تلقین میکنی که چیزی بلد نیستی

چون وقتی مطلبی توی حافظه بلند مدت ادم بره فراموش کردنش سخته

سوالم بی ربطه ولی کسی میتونه راهنماییم کنه لیسانس مدیریت دارم و میخام ارشد تهران قبول بشم رشتش هم مه ...

منم‌نمیدونم ارشد فراگیر روانشناسی برم  یا نرم؟ هیچی هم‌نخوندم برای امتحانش

تجربه به من ثابت کرده تا وقتی که به اون چیزی که در ذهنتون هست به صورت ناخوداگاه و اتفاقی فکر نکنید قانون جذب عمل نمیکنه، چند شب پیش من در حال غذا خوردن بودم که به طور ناخودآگاه تصورم رفت به سمت این که مو داخل غذامه و دقیقا هم این اتفاق افتاد و در بشقابم یک مو بود و در اون لحظه من تازه چگونگی کارکرد قانون جذب رو متوجه شدم چون من هر چقدر سعی در مثبت اندیشی دارم اون اتفاقات نمی‌افته چرا که من همش در حال فشار به ذهنم هستم که تصورات مثبت به وجود بیاره، اما وقتی که شما بتونید به صورت ناخودآگاه اون اتفاق خوب یا بد رو تصور کنید اون اتفاق می‌افته و قانون جذب عمل میکنه

با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...
سوالم بی ربطه ولی کسی میتونه راهنماییم کنه لیسانس مدیریت دارم و میخام ارشد تهران قبول بشم رشتش هم مه ...

از الان شروع کن به خوندن

مدیریت رشته خیلی خوب و نسبتا راحته

اما من خودم بهت پیشنهاد میدم که سوالات کنکور سالها پیشو مطالعه کنی

پدر من سال 74لیسانس علوم تربیتی گرفت

امسال کنکور ارشد داد و قبول شد هیچی ام نخونده بود

فقط سوالات کنکور قبلا یکم مطالعه کرده بود

تجربه به من ثابت کرده تا وقتی که به اون چیزی که در ذهنتون هست به صورت ناخوداگاه و اتفاقی فکر نکنید ق ...

خب  مگه نمیدونی ذهن رو جوری تربیت میکنن که ناخوادگاهت تربیت بشه 

الان بحث این چیزهاس