2777
2789
عنوان

اول صبحی کی پایه ی رژیم هست؟؟ ( در راستای تاپیک بامداد )

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 99 پست

به نظرم با همون تاپیک بامداد خمار جلو بریم خیلی موفق هستن آره اونجا خیلی شلوغه . کرفس یه کالری میده آدم غروب که میرسه نزدیک جان به جان آفرین تسلیم کنه ولی دیگه برای شام نمیتونه چیزی بخوره .این مدلی آدم زودی طاقتش طاق میشه و بیخیال رژیم میشه اما بامداد خماری ها خیلی خوبن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1️⃣کالری شماری رژیم ما بر پایه ی کالری شماریه  یعنی هر چیزی از صبح تا شب میخوریم باید کالریش ...

ولی واسه من درست حساب کرد مقدار کالریمو .چون یه دفعه کم نمیکنه اولش میزنه مثلا1400بعد هر روز چند کالری کم میکنه اینجوری بدن شوک نمیشه که یه دفعه لاغر بشی و یه دفعه چاق.ورزش منم وارد نمیکردم چون زودتر لاغر میشی

خوشحالی یعنی ....
به نظرم با همون تاپیک بامداد خمار جلو بریم خیلی موفق هستن آره اونجا خیلی شلوغه . کرفس یه کالری میده ...

من مدلای مختلف کالری شماری رو تست کردم . تازه با این آشنا شدم که به نظرم منطقی تره

گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary
ولی واسه من درست حساب کرد مقدار کالریمو .چون یه دفعه کم نمیکنه اولش میزنه مثلا1400بعد هر روز چند کال ...

عزیزم چ برنامه ای خوبه کرفس یا مانکن؟ 

منم دلم میخاد لاغر کنم تا عید

قدم 162..وزنم 75😢

از بعد زایمانم خورد وخوراکم زیاد شده.. 

ولی بچم الان 20 ماهشه.. میتونم رژیم بگیرم دگه

بچه ها مانکن خیلی بهتر و کامل تره . شما رو با غذاها آشنا میکنه . کربو هیدرات و پروتیین و فیبر و مشخص میکنه . راحت تر میتونین تصمیم بگیرین که چیا بخورین

بچه ها راهنمای رژیم رو زدم تو امضام . برید بخونید . 

طبق اون امروز روز فست هست . اما چون روز اولمون هست فست نگیریم بهتره .