به نظرم با همون تاپیک بامداد خمار جلو بریم خیلی موفق هستن آره اونجا خیلی شلوغه . کرفس یه کالری میده آدم غروب که میرسه نزدیک جان به جان آفرین تسلیم کنه ولی دیگه برای شام نمیتونه چیزی بخوره .این مدلی آدم زودی طاقتش طاق میشه و بیخیال رژیم میشه اما بامداد خماری ها خیلی خوبن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
1️⃣کالری شماری رژیم ما بر پایه ی کالری شماریه یعنی هر چیزی از صبح تا شب میخوریم باید کالریش ...
ولی واسه من درست حساب کرد مقدار کالریمو .چون یه دفعه کم نمیکنه اولش میزنه مثلا1400بعد هر روز چند کالری کم میکنه اینجوری بدن شوک نمیشه که یه دفعه لاغر بشی و یه دفعه چاق.ورزش منم وارد نمیکردم چون زودتر لاغر میشی
بچه ها مانکن خیلی بهتر و کامل تره . شما رو با غذاها آشنا میکنه . کربو هیدرات و پروتیین و فیبر و مشخص میکنه . راحت تر میتونین تصمیم بگیرین که چیا بخورین
گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary