2777
2789
عنوان

شبا تو خواب...دیوونه ها بیان خخ

1139 بازدید | 119 پست

تا حالا شده شبا تو خواب جلو شوهرتون یا کسای دیگه حرف بزنید یا دیوونه بازی در بیارید خخخ مثلا اولیشو خودم بگم

من هروقت ذهنم درگیر باشه و توی روز عصابم خورد باشه شب مثل دیوونه ها میشم یه کارایی میکنم با چشمای باز ولی خواب...بعد یهو به خودم میام

مثلا یه شب پاشدم دست کشیدم رو سر مامانم اونم پرید بالا گفتم نترس عزیزم منم بخواب بخواب پیش پیش پیش خخخخ 

یا یه شب پیش شوهرم بودم پاشدم گفتم رو زمین پر از سوسکه..بعد اونم خواب بود بنده خدا اونم شروع کرد چرت و پرت گفتن، منم ترسیده بودم بدنم داشت میلرزید شوهرم بقلم کرد کرد و گفت نترس حالا بگو چ شکلیه خخخهخخ

میدونم احتیاج ب بستری دارم خخخ ولی اینم میدونم ک جرئتشو داشتم اینارو بگم اینجا..دیوونه های مثل من ک جرئتشو دارن برا خنده بیان تعریف کنن

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

فقط يبار كتاب هزار ويك شب رو خوندم اونجا كه جن و پري داشت نميدونم چرا شبش تو خواب يهو انگار خفه شدم چشام باز بود اما نميتونستم همسرمو بيدار كنم صداش بزنم يا حتي تكون بخورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من نصف شبا انقدر داد و بیداد میکنه میگم الان میاد منو میکشه یا بابام که کلا با داد تو خواب حرف میزنن منم که خواب ندارم که بخوام کاری کنم کلا تو خوابم هوشیارم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
فقط يبار كتاب هزار ويك شب رو خوندم اونجا كه جن و پري داشت نميدونم چرا شبش تو خواب يهو انگار خفه ...

ذهنت درگیر بوده و ترسیدی

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

وای من پریشب موقع خواب میخواستم برم حموم به شوهرم گفتم به دخترم قصه بگو ، همون روزم شوهرم از تو باغشون کلی ازگیل چیده بود 

اون بنده خدا هم خسته و خواب آلود داشت قصه ای در مورد درخت کاج میگفت من هنوز به در حموم نرسیده بودم و یدفعه دیدم شوهرم با صدای خواب آلود میگه درختای کاج ازگیل دارم میارم براتون

یدفعه دخترم گفت بابا مکه درخت کاجم ازگیل میخوره ؟؟؟؟

واااای من انقدر خندیدم دیگه حموم نرفتم برای دخترم قصه گفتم پیشش خوابم برد

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
بزارشون پيش هم باداد جواب همو بدن دعواشون ميشه اونوقت 😂

خخخخ خونه هاشون جداس اینا مال دوران مجردی بود الان دیگه نمیدونم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

من همسرم مثل شماس . یه بار بهم گفت فری برو کفشارو جفت کن😂😂😂 یه بارم گفتم پاشو قرار بود فلان ساعت بیدار بشی بیدار شو گفت باشه بذار برم انگشترامو از فلانی بگیرم گفتم چی گفت مگه ندیدی فلانی اومد به زور انگشترامو ازم گرفت گفتمم پاشو انگشترات تو انگشتته فلانی نبرده نگران نباش😂الانم شبا اکثرا میگه واااای فری هلنا کو کجاس کحا خوابیده یا مگیه هلنا بابا بخواب 😂