2777
2789
عنوان

خانمای باردارمیشه کمکم کنید

115 بازدید | 16 پست

من الان هفته ششم بارداریم ببخشیدرک میگم 

احساس میکنم توی مدفوعم‌ انگل دیدم خیلی مطمئن نیستم توروخدابگیدچیکارکنم چی بخورم واسه جنین اتفاقی نمیوفته😞😞😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ مشکلی برا جنینت پیش نمیاره

برو دکتر شاید انگل نباشه. مگه انگل دیدی قبلا که بدونی حتما انگله! شاید یه چیز دیگه باشه

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
چندتاکرم ریزدیدم مگه انگل نیست؟؟؟

من میگم ما که سردر نمیاریم از چیه اون کرمها. آخه من یه کرم روده هم شنیدم. یا شاید یه مشکل دیگه باشه. هرچی هست باید بری دکتر که اون بهت بگه چیه. ولی خیال راحت که هیچ مشکلی برا جنینت پیش نمیاره. چون جنین تغذیه ش از خونه نه از خود مواد غذایی و معده

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
من میگم ما که سردر نمیاریم از چیه اون کرمها. آخه من یه کرم روده هم شنیدم. یا شاید یه مشکل دیگه باشه. ...

خیلی ممنون عزیزم ازراهنماییت

نوبت دهی دکتراافتضاحه میترسم تادکترازاسترس بمیرم😞

خیلی ممنون عزیزم ازراهنماییت نوبت دهی دکتراافتضاحه میترسم تادکترازاسترس بمیرم😞

خواهش میکنم. حالا اول صبوری کردنته خواهر😊😍😍😍