2777
2789
عنوان

فردابایدبرم سونولطفا...

201 بازدید | 34 پست

سلام دوستان فردابایدبرم سونوبرای اینوه ببینم جنین وقلب تشکیل شده 

دوهفته پیش ۶هفته و۱روزبودم رفتن سونوگفت ساک بارداری وکیسه زردتشکیل شده ولی جنین نیست

گفت انتظاردتشتیم جنین الان دیده بشه دوهفته دیگه بیا

فردامیشه ۸هفته و۴روز

ازاسترس خوابم نمیبره

میشه لطفابرام یه صلوات بفرستیدودعاکنید

ثمره عشقمون 16خردادزمینی شد

۳ تا صلوات فرستادم عزیزم توکل بر خدا 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

وای عززیزم حتمن دعا میکنم درکت میکنم انشالله همه چی خووب پیش بره

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله حتما یه رویان کوچولو با یه قلب تپنده میبینی عزیزم

دلم برات روشنه😍 بحق صلوات

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

خانوما یه چیز میگم ولی توروخدا بگید شمام اینطور شدین یا نه.

سه ماهه ازدواج کردم خیلی از بچه متنفر بودم و بدم میومد میگفتم باید ده سال بعد ازدواج بچه دار شم ولی الان یکم علاقه دارم واسه بچه دار شدن از یه طرفم سن کمم و تازه ازدواج کردم پشیمونم میکنه 

شمام اینطور بودید یا فقط منم

فقط تو رو جون هر کی دوس داری جوابشو به سه تا دکتر نشون بده و حرف یک نفر و برای خودت سند نکن ...از بس که چرت میگن تو این سونو ها میگم ..اگه قلب نداشته باشه نیاز نیست که سقط کنی خودش سقط میشه

فداتشم ممنون

ی سوال خانومی؟

من تازه جواب ازمایشم مثبت شده برمدکتر زنان 

سونومینویسه یا چی ؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️