من زن خلق شدم ...نه برای در حسرت ماندن یک بوسه..برای بوسه ای از جنس ارامش ..من زن نشدم که هم خوابآدمهای بیخواب شوم..زن شدم که برای خواب کسی رویا شوم ..زن نشدم که در تنهایی ام حسرت آغوشی عاشقانه را داشته باشم ..زن شدمتا آغوشی در تنهایی عشقم باشم ..برای خوشنامی صدسال کم است .اما برای بد نامی یک لحظه کافیست.
سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم... گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
خب پس برای آخر هفته قرار میذاریم... البته 140 سال دیگه 😂
بعله
سخت هس ولی من میسازم ..🤧🤧🤧😪😪😪😭😭😭😭
من زن خلق شدم ...نه برای در حسرت ماندن یک بوسه..برای بوسه ای از جنس ارامش ..من زن نشدم که هم خوابآدمهای بیخواب شوم..زن شدم که برای خواب کسی رویا شوم ..زن نشدم که در تنهایی ام حسرت آغوشی عاشقانه را داشته باشم ..زن شدمتا آغوشی در تنهایی عشقم باشم ..برای خوشنامی صدسال کم است .اما برای بد نامی یک لحظه کافیست.