2777
2789

مامانای گل شماام مثل من نمیتونین نی نیتونو پیش کسی بذارین؟

من نمیتونم یک لحظه ام از خودم دورش کنم.استرس میگیرم

از عشق اوست هر که به جایی رسیده است.                  خیلی حسین(ع) زحمت مارا کشیده است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مخصوصا شبها اوایل اصلا نمی تونستم قبول کنم الان عادت کردم

ای جانم،شما الان مرحله سختی هستی

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
اسمش چیه؟ 

سینا

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
عادت میکنی عزیزم

مجردی و قبل از بچه دار شدن تا لنگ ظهر خوابیدم بخاطر اونه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
مامانای گل شماام مثل من نمیتونین نی نیتونو پیش کسی بذارین؟ من نمیتونم یک لحظه ام از خودم دورش کنم.ا ...

دقیقا من

مامانای گل شماام مثل من نمیتونین نی نیتونو پیش کسی بذارین؟ من نمیتونم یک لحظه ام از خودم دورش کنم.ا ...

وای آره انگار نفسم کم میشه

دخترعموهای همسرم هر هفته میبردنش خونشون دیگه نمیزارم چندبار بهونه اوردم الان خودشون میان خونم

❤دخترم زندگی منه❤