2777
2789
نماز استغاثه ب حضرت زهرا عالیه بزن تو نت ک دقیق بیاد اونی ک سجدش طولانی رو من میخونم....منم الان میخ ...

گلم منم الان نماز خوندنی نیستم به محض اینکه نماز خوندنی شدم تو اولین نماز حاجتم حتما بچتو دعا میکنم 

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخداااااا برای منم دعا کن ک وااااقعا گیر ی مشکل بزرگم 

من نماز استغاثه میخونم با نماز شب دو رکعت ب نیت حاجت روایی همتون میخونم فقط تو روخدا بر بچم دعا کنید 

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

توی همین نی نی سایت هست رفتم دیدم سرچ بزنی میده

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم
گلم منم الان نماز خوندنی نیستم به محض اینکه نماز خوندنی شدم تو اولین نماز حاجتم حتما بچتو دعا میکنم& ...

تو روخدا براش دعا کن من برات تو قنوت نماز شبم دعا میکنم....بچم همش دو سالشه تو روخدا من براتون دعا میکنم ب نیت همه اونایی ک تو این تاپیپیکن تو روخدا شما هم بر بچه من دعا کنید

من نماز استغاثه میخونم با نماز شب دو رکعت ب نیت حاجت روایی همتون میخونم فقط تو روخدا بر بچم دعا کنید ...

منم چله ی نادعلی دارم،حتماااااا موقع خوندن دعاتون میکنم،ان شالله بحق دل پاکتون هر چی از خداوند میخواید بهتون بده،تن بچتون هم سالم باشه الهی امین

😐😐😐نه عزیزم . سرچ توی گوگل نمیشه کرد با نت همراه 

گلم فکر کرد قصدت مزاحه چون من با وای فای میرم و راحت سرچ میزنه عکس هم گرفتم براتون بذارم منتها عکس صفحه رو نیاورد تو عکسها

منم چله ی نادعلی دارم،حتماااااا موقع خوندن دعاتون میکنم،ان شالله بحق دل پاکتون هر چی از خداوند میخوا ...

منم از اربعین تا حالا چله توسل وحدیث کسا وعاشورا دارم بر بچم کاملا خوب شده بود نمیدونم چرا دوباره داغون شد....خیلی التماس دعا

تو روخدا براش دعا کن من برات تو قنوت نماز شبم دعا میکنم....بچم همش دو سالشه تو روخدا من براتون دعا م ...

عزیزم من چند تا حاجت غیر ممکنو از نماز توسل به پیامبر گرفتم اسمش نماز امام صادقه سخته ولی عالیه حتما بخونش 

حتما منم مادرم و درد بیماری بچه کوچک رو کشیدم میدونم الان در چه حالی خدا اهدحق دل مضطرت حاجتت رو بده منم براش نذر نماز حضرت فاطمه گرفتم حتما بهم خبر خوب شدنشو بده تا براش بخونم