2777
2789
عنوان

جن آزاری کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 25 پست
ده تا متخصص بردم هرکی را تو آصفهان معروف بوده بردم آزمایش ذادم هیچی نیس فقط رانیتیدین برا رفلاکس مید ...

پس اگه همه ی این کارا رو کردید نگران نباشید پیش روانشناس کودک هم رفتید، اصلا فرض محال که محال نیست بگیم همچین موجوداتی هم هستن چرا باید یه کوک رو آزار بدن کار و زندگی ندارن

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اگه همه ی این کارا رو کردید نگران نباشید پیش روانشناس کودک هم رفتید، اصلا فرض محال که محال نیست ب ...

خواهرم روان شناس کودک هست میگه خواب میبینه شبا اما یه نفر گفت جن آزاری دیگه اصلا داغون شدم از ترس خیلی نگرانم میترسم طوری بشه بچم 

میدونی چیه خوابش نمیبره بچه منم همینطوره اگه روزا زیاد بخوابه شبا همینجور جیغ میزنه 

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
خواهرم روان شناس کودک هست میگه خواب میبینه شبا اما یه نفر گفت جن آزاری دیگه اصلا داغون شدم از ترس خی ...

پس هیچی نیست نگران نباشید جن آزاری چیه آدما همو آزار ندن جن نمیاد کسی رو آزار بده

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
میدونی چیه خوابش نمیبره بچه منم همینطوره اگه روزا زیاد بخوابه شبا همینجور جیغ میزنه 

یعنی ظهر نخوابه؟ اخه خوابش میاد هی گریه میکنه ظهرا ۲ساعت میخابه زیاده یعنی؟ کم کنم؟ 

یعنی ظهر نخوابه؟ اخه خوابش میاد هی گریه میکنه ظهرا ۲ساعت میخابه زیاده یعنی؟ کم کنم؟ 

خوابش تنظیم کن مثلا ۲ بخوابه تا ۴ بعد شب بزار هرموقع خوابش امد بخوابه بزور نخوابونش

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده

بچه من همسن بچته الان هنوز بیداره دیگه خواب شبش میزارم دست خودش برا خودش میاد زیر پتوش میخوابه

بچه من همسن بچته الان هنوز بیداره دیگه خواب شبش میزارم دست خودش برا خودش میاد زیر پتوش میخوابه

ساعت 11 که میشه دیگه نق میزنه تا بخوابونم تا 10 فردا میخابه حالا از فردا ساعت ۸ بیدارش میکنم ممنون حواسم به این نبود 

سلام 

جن چیه خواهر گرامی بچه ها هم خواب میبینند. گاهی رفتارهای ما در بیداری باعث میشه تو خوا ب بترسند . گاهی بچه نیاز به اغوش والدین داره زمانش هم مهم نیست . همینکه در اغوش والدینش جا میگیره اروم میشه . بچ ها هم مثل ادم بزرگها کلافه میشوند چون نمیتونه حرف بزنه گریه میکنه تو خواب .