2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 131 پست
ماشالا انشالله هميشه سالم و سلامت باشين، خودتون چندساله هستين؟ اذيت نشدين با اين اختلاف سني هاي كم؟

ممنونم عزیزم .34سالمه

سخت که هست ولی کمک دارم تو کار خونه .و بچه ها هم پرستار دارن .این خیلی خیلی سختی کار رو برام کم کرده .

ممنونم عزیزم .34سالمه سخت که هست ولی کمک دارم تو کار خونه .و بچه ها هم پرستار دارن .این خیلی خیلی س ...

خيلي خوبه، واقعا اگه يكي كمك آدم باشه خيلي شرايط بهتر ميشه ولي در كل خداقوت به شما😊

منم بچه زياد دوست دارم انقدر ديوونه ام كه اصلا به مسائل ماليش فكر نميكنم😉 ايشالا ميخوام چندماه ديگه اقدام كنم واسه دومي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي خوبه، واقعا اگه يكي كمك آدم باشه خيلي شرايط بهتر ميشه ولي در كل خداقوت به شما😊 منم بچه زياد د ...

ممنونم عزیزم . بدون کمک هرگزززز نمیتونستم .

خدا خودش نظر کرد فقط.

ایشالا زود نتیجه بگیری و دوباره مامان بشی .راحت و بی دردسر، خوب و خوش وصحیح و سالمم دنیا بیاد.

خدا بهت ببخشه عزیزم. اولی پسر و سه تا بعدیم دختر هستن بچه اولم با آخری پنج سال و سه ماه فاصله شون ...

ممنون‌خدابچه های شما رو هم حفظ کنه‌ زیر سایه پدر مادر 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
😐😐😐 اره میگن باز میشه ولی من بازم نمیتونم باور کنم .مشخصه دردش خیلی شدیده 

منظورت درد خروج سر جنین از دهانه واژنه؟ اونجا دیگه آخرکاره و راحتترین مرحله و پایان زایمانه .

موقعی ک لگن در حال باز شدنه وحشتناک دردناکه

....
منظورت درد خروج سر جنین از دهانه واژنه؟ اونجا دیگه آخرکاره و راحتترین مرحله و پایان زایمانه . موقعی ...

اره یه ادم از اونجا دربیاد 😐😐😐 اصن فک کن یه ادم داره میاد بیرون😓

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
چقدر درد داشتی؟

۲ ساعتو نیم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
سزارین مال ناز نازیاس که از درد میترسن😅

نه من اصلا نازدونه نیستم تحمل دردم بالاس.. ولی از بخیه طبیعی حالم بهم میخوره.. بخوام گشاد گشاد راه برم و اونجام پاره باشه.. تازه من آدمی هستم که از داد زدن و گریه بلند بدم میاد

زایمان فیزیولوژیک زایمان کاملا طبیعی هستش و تا جای ممکن ماما دخالت نمیکنه دوران بارداری ورزش میکنن ...

آره و برای مادرایی خوبه که بیکارن.. منکه همین دکتر و آزمایش و سونو و بهداشت رو به زور میرم.. شاغلم و اصلا وقتی ندارم برای کلاسای زایمان و یادگیری و ورزش و رفت و آمدش اونم توی ترافیک و خیابونای شلوغ

به نظر من برای کسایی که شرایطشون مثل منه اصلا اجبار به طبیعی درست نیست.. وقتی بدن آمادگی نداره یکهو چطور میخواد زایمان انجام بده

من شنیدم دردش نفس گیر هست.یه آشنایی دارم می گه تو دردا نفس آدم بند میاد.یکی دو نفر دیگه هم می گفتن ت ...

من از زور در بی هوش شدم و بردنم اتاق عمل چون امکان خفگی دخترم و بهوش نیومدن خودم زیاد بود