2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من اصلا نازدونه نیستم تحمل دردم بالاس.. ولی از بخیه طبیعی حالم بهم میخوره.. بخوام گشاد گشاد راه ب ...

منم همه اینارومیگفتم ولی موقع زایمان نعره میزدم 😂

خب اونجوریم افتضاحه وااای شکم پاره بشه وحشناکه تصورش برام

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
همینکه موقع زایمان مامای خوب همراهت باشه و موقع بارداری پیاده روی کنی کافیه

همه چی فقط بستگی داره به خواست و بدن هر طرف.. من دوست خودم پیاده روی در حدی که ماههای آخر میتونست آبشار و تپه رو راحت بره بالا.. خونه شون طبقه دوم بود از پله میرفت بالا.. بدنش اوکی بود خودش هم علاقه زیادی به طبیعی داشت ولی سز شد...

منم همه اینارومیگفتم ولی موقع زایمان نعره میزدم 😂 خب اونجوریم افتضاحه وااای شکم پاره بشه وحشناکه ت ...

نه من دعا میکنم سزارین بشم اصلا نمیتونم تصور کنم که یک جای حساسم بخواد بخیه بخوره.. حداقل شکم رو باهاش کاری نداری.. زیر شکمه دیده نمیشه

همه چی فقط بستگی داره به خواست و بدن هر طرف.. من دوست خودم پیاده روی در حدی که ماههای آخر میتونست آب ...

اینا چیزای کلی هستش. دیگه آیه قران نیست که

به طور کلی این کارا موثره ولی یه وقت ممکنه نشه

گروه قرمز❤️ وزن 
نه من دعا میکنم سزارین بشم اصلا نمیتونم تصور کنم که یک جای حساسم بخواد بخیه بخوره.. حداقل شکم رو باه ...

حالا من میگم اونجا اون زیره دیده نمیشه اینقدم کوچیکه که اگر دکترم خوب باشه حرفی نمیمونه اما روشکم تو چش میخوره مخصوصا موقع س ک س

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
حالا من میگم اونجا اون زیره دیده نمیشه اینقدم کوچیکه که اگر دکترم خوب باشه حرفی نمیمونه اما روشکم تو ...

خخخخ باز من میگم اصل کاری برای س ک س اون زیره...افتادگی و بد ظاهر شدن اونجا میشه اگه گوشت اضاف بیاره چی.. اگه طرف زیاد بخیه بخوره بستگی به بدن داره..خیلی بیشتر مراقبت میخواد که باز نشه بخیه هاش چون نازکتر هم هست و بین پا هست و آدم راه میره مشکلتره...اینایی که میگن طبیعی بعدش راحتی اشتباه میکنن چون نیاز به مراقبت بیشتر داره

سزارین که زیر شکمه بعدا محو میشه.. 

اینا چیزای کلی هستش. دیگه آیه قران نیست که به طور کلی این کارا موثره ولی یه وقت ممکنه نشه

اونکه آره ولی به ریسکش نمی ارزه.. آدمی که نمیخواد طبیعی نباید اجبارش کنن.. چون نمیخواد نمیتونه و همکاری نمیکنه

اونکه آره ولی به ریسکش نمی ارزه.. آدمی که نمیخواد طبیعی نباید اجبارش کنن.. چون نمیخواد نمیتونه و همک ...

الان که سزارین نمیکنن، کسی بخواد و نخواد باید طبیعی زایمان کنه

مگه با رشوه و پارتی و این حرفا

گروه قرمز❤️ وزن