2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 131 پست
با سزارین نمیتونی صد تا بیاری من سه تا سزاربن داشتم با بیهوشی و چهارمی رو هم بهمن انجام میدم. هیچ ...

من غلط بکنم صد تا بیارم، سر دومی انقدر التماس کردم به دکتر که لوله هامو بست،مثال میگم اگه قرار باشه صد تا بیارم بازم انتخابم سز ،شما ماشاله خیلی اکتیوی ،۴ تا بچه، جنسیت شون چیه، فاصله شون چقدر 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
دردش چقدره طبیعی؟منم دوماه دیگه زایمان دارم...طبیعی رو دوست دارم ولی نمیدونم ک میتونم یا نه

دردش برای من زیاد بود اما کوتاه 

کلا از شروع درد تا زایمانم ۲ ساعتو نیم شد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردش برای من زیاد بود اما کوتاه  کلا از شروع درد تا زایمانم ۲ ساعتو نیم شد

چکار کردی که اینقد کم بود اقدام خاصی قبلش کردی

تیکر تولد پسر نازم🌸🍰🎂    محمدرضا،پسرگلم شدی امید زندگیم😍💖💗💞 
دوتا طبیعی داشتم زایمان هام عالی بودن خیلی راضی هستم ولی خف یه افتادگی رحم خیلی خفیف دارم که دکتر م ...

ازکجامیدونی افتادگی دداری؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
دقیقا منم به این فکر میکنم....چطور ممکنه یه سر ک دورش 36 سانته از اونجا خارج بشه...ینی تقریبا اندازه ...

😐😐😐 اره میگن باز میشه ولی من بازم نمیتونم باور کنم .مشخصه دردش خیلی شدیده 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
دردش برای من زیاد بود اما کوتاه  کلا از شروع درد تا زایمانم ۲ ساعتو نیم شد

چقدر خوووب کاش منم همینجوری باشم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
من غلط بکنم صد تا بیارم، سر دومی انقدر التماس کردم به دکتر که لوله هامو بست،مثال میگم اگه قرار باشه ...

خدا بهت ببخشه عزیزم.

اولی پسر و سه تا بعدیم دختر هستن

بچه اولم با آخری پنج سال و سه ماه فاصله شون میشه

😐😐😐 اره میگن باز میشه ولی من بازم نمیتونم باور کنم .مشخصه دردش خیلی شدیده 

تو اینستاگرام پیج هایی هست که ویدیو از زایمان طبیعی نشون میده.البته خارجی هستن. .به حول و قوه الهی اگه اینترنت وصل شد ببینید .خیلی غیر قابل باوره که بدن زن اینقدر حالت ارتجاعی داره

خدا بهت ببخشه عزیزم. اولی پسر و سه تا بعدیم دختر هستن بچه اولم با آخری پنج سال و سه ماه فاصله شون ...

ماشالا انشالله هميشه سالم و سلامت باشين، خودتون چندساله هستين؟ اذيت نشدين با اين اختلاف سني هاي كم؟

چقدر خوووب کاش منم همینجوری باشم

ایشالا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چکار کردی که اینقد کم بود اقدام خاصی قبلش کردی

نه گلم فککنم ارثیه

ده روز پیاده روی و دوروز ورزش هررسری یک ربع