2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 131 پست

من بچه ندارم ولی اگه باردار شدم قطعا سزارین انتخاب میکنم اصلا طاقت درد و زایمان طبیعی ندارم وحشت دارم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

من سزارین بودم فوقالعاده بود خیلی راضیم صدبارم به عقب‌برگردم بازم همین انتخاب میکنم

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا طبیعی داشتم زایمان هام عالی بودن خیلی راضی هستم

ولی خف یه افتادگی رحم خیلی خفیف دارم که دکتر میگه اگه دیگه زایمان نکنی بیشتر نمیشه عمل نمیخواد

ولی خب مامانم چهارتا بچه اورده افتادگی نداره

من سزارین بودم و عین ...پشیمونم .جای عملم هروقت یه ساعت پشت سرهم بشینم یا بخوام کارهای خونه رو انجام بدم دردمیگیره

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
عزیزم بچه ندارم اما شنیدم سزارین عوارض داره مثلا اون آمپول بی حسی که میزنن در آینده باعث کمردرد میشه ...

دقیقا دوستان منم میگن همون نقطه ک امپول بی حسی ب کمر میزنن درد داره وقتی سرپایی نمیتونی خیلی وایستی

خدایا شکرت 🌱

اگه استانه تحمل دردت زباده طبیعی.

خودم درد طبیعیوکشیدم دهانه رحمم ۲ونیم سانت بازشده بود دردش خیلییییی بده وحشتناکه از درد پریود هم بدتره.این ب شکم و انگار یه بادشدیدی یافشار ب مقعد میاره. اه حالم بهم میخوره اون روز یادن میاد چهارماهه زایمان کردم.اخرش سز ارژانیی شدم درد سز قابل تحملتره میتونی شیاف بزنی .من بعد سه روز دیگه شیاف استفاده نکردم

😁