2777
2789
عنوان

به همسرم مشوكم

576 بازدید | 39 پست

همسرم محل كارش يه همكار داشت همكارش هم سن خودش بود و مجرد و مجردي تنها زندگي ميكنه. من بارها ديده بودم با هم با واتس آپ كاري صحبت مي كردن البته كارشون طوريه كه مدام همه همكارا با هم در تماس اند ولي چند سري ديده بودم كمي باهم اين دوتا راحت اند 

من باردار بودم خيلي گير نمي شدم امروز اتفاقي دوستاي اينستاشو چك مي كردم كه ديدم همو فالو كردن اين مورد كه همكاراي اقا اينستاي خانم هارو فالو كنن يا برعكسشو نداشتن و فقط هم اين همكار خانومش رو اينستاشو فالو كرده. اين خانم چند ماهي هست از شركتشون رفته. من شك كرده بودم حواسم بود با اينكه خانمه از شركتشون رفته بود قشنگ امارشو داشت فهميدم با هم در ارتباط اند ولي تا چه حدشو نمي دونم. نميدونم چيكار كنم. نگرانم خيلي هم نگرانم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به نظرم به روی خودت نیار. یه فیلم در مورد خیانت پیدا کن باهاش بشین فیلم رو تماشا کن بگو مثلا تحمل نمیکنم اگ من باشم جدا میشم حتی اگ بچه داشته باشم بدون منظور بگو  اتفاقا یه فیلم با همین موضوع هس توش هم شهاب حسینی بازی کرده با لیلا حاتمی. 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن... 
ببخشیدا ولی خدا لعنت کنه مردایی رو ک تو بارداری اینجوری به خانمهاشون استرس میدن.  

اين بچه ام به دنيا اومده

من همسرم خيلي به راه بود ببين اين دختر كيه كه همسرم از راه به در شده و تا كجا پيش رفتن خدا ميدونه

اين بچه ام به دنيا اومده من همسرم خيلي به راه بود ببين اين دختر كيه كه همسرم از راه به در شده و تا ...

انشالله ک اونطور نباشه عزیزم.  بعضی زنها خیلی مکارن.  چون مجرد هم هست خیلی عقده ایه احتمالا.  اینجور زنا هر کاری میکنن هرکاری 

سلام به نظرم به روی خودت نیار. یه فیلم در مورد خیانت پیدا کن باهاش بشین فیلم رو تماشا کن بگو مثلا تح ...

همسر ميدونه من چه تيپي هستم

من الان نميدونم اينا تا چه حد باهم بودن يا الان هستن

والا ميدونستم چيكار كنم