2777
2789
فرخنده دیگه نههههههه😅😅😅 کلا وقتی میخواستیم اسم انتخاب کنیم، به راحتی تلفظ و کوتاهی اسم خیلی دقت ...

من از اسم های اصیل خوشم میاد متاسفانه اسم خودم عربی عه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که بحث اسمه میشه بین نیلسا و دنیز بگید کدوم رو بیشتر میپسندید البته با اجازه استارتر 

دنیز

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
من از اسم های اصیل خوشم میاد متاسفانه اسم خودم عربی عه

منم ایرانی بودن اسم خیلی برام مهمه

چون ایرانی هستم

البته وقتی میبینم قومیتهایی مثل کردها و لرها و ترکها و... که اسامی خاص خودشون رو رو بچه هاشون میزارن خیلی خوشم میاد

منم ایرانی بودن اسم خیلی برام مهمه چون ایرانی هستم البته وقتی میبینم قومیتهایی مثل کردها و لرها و ...

اسم های محلی رو نمیشناسم با اینکه خودم لرم از اسم کمبوجیه هم خوشم میاد معادل امروزیش میشه کامبیز😂

اسم های محلی رو نمیشناسم با اینکه خودم لرم از اسم کمبوجیه هم خوشم میاد معادل امروزیش میشه کامبیز😂

اتفاقا من یه کتاب اسامی لری دیدم

واااای چقدر زیبا بودن

بخصوص اسامی دختراش