2777
2789
عنوان

بنظرتون چقدر احتمال داره پدری که معتاد هست

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا برادرمیشناسمهردو تریاکی بودن و هستن.هر دو پسر دار شدن.یکیشون یهپسر اونیکی 3 تا پسر.اونی که 3 تا پسر داشت همشون زن و بچه و یه کاره ای شدن.اونی که 1 بچه داشت الان پسرش 30 سالشه اما 12 ساله که معتاده.

تنها راهش آگاهی درست دادن به بچه ها . کامل آگاهشون کن و هشدار بده بذار بدشون بیاد از مواد ، البته نمیدونم چند سالشونه اگه نوجوونن بهتره بهشون آگاهی بدی

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

اکثرا نمیشه چون عاقبتشو میدونن

توکلت بخدا باشه انشاالله شوهرتم ترک کنه

من یکیو میشناختم بعداز 30سال ترک کرد فقط یه تلنگر باعثش شد اونم حضرت عباس بود 😢

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^

ببین به نظرم این موضوع اول از همه تا حدودی برمیگرده به ژن و این جور چیزا.

دوم هم مدیریت و قوی بودن مادر توی خونه خیلی خیلی مهمه.

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

نه خیلیا باباشون اعتیاد داشته ولی معتاد نشدن فک کنم به تربیت مادر بیشتر ربط داره.باوی مشاور خوب مشورت کن

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

بچه هات اگه به سنی رسیدن‌که متوجه شدن واسشون از معایب اعتیاد بگو بگووو دوست بد اینجوریش ککردبگو جامعه دوسشون نداره زگو ا مای ضعیفی ان بگو خجالت مبشکم با بابلتون جایی برم بگو امیدم به شماس

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲