2777
2789
ممنونم😍😍😍الهي قسمت تموم منتظرا😍😍😍

الهی امین

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن من خودشو گرفتم از عطاری دم میکردم مزه اش بده ولی خب میرزه  یه شکم بند از این شتریا ک الان زی ...

خداروشکر،ببخشید دوباره میپرسم کاسنیو گیاهشو گرفتی یا پودرشو؟چون پودرشم هست مثل نسکافه! 

خداروشکر،ببخشید دوباره میپرسم کاسنیو گیاهشو گرفتی یا پودرشو؟چون پودرشم هست مثل نسکافه! 

ن بودر نخر اوجوری مطمئنتره و چیزی قاتیش نباشه 

خودشو گرفتم خشک شبیه تره خشک بود 

عزیزم هرسوالی هرکمکی ازم برمیاد بپرس راحت باش 

یه چیز دیگم بگم البته خیلی ببخشید اینو میگم قبل رابطه معاشقه طولانی کنید شوهرتو خیلی تحریک کن یه چیزیم بزلر زیر کمرت بعدش تا یه نیم ساعت پاهاتو حالت زانو ک خم میکنی هموجور جم کن تو شکمت بعدش هم اروم برو رو دست راستت دراز بکش بلند نشو ایت الکرسب بخون خودتو سرگرم گوشی یه چیزی کن فقط ب اون فک نکن  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
انشالله بارداری بد به دلت راه نده😘  همسرت مشگلی نداشت که ای یو ای کردی

والا ۴ ماه قبل عمل اسپرم هاش ۴۰ میلیون بود ولی روز عمل دکتر گفت ضعیفه و ۲ میلیون شده بوده

چه جوری من موندم نمیدونم والا

والا ۴ ماه قبل عمل اسپرم هاش ۴۰ میلیون بود ولی روز عمل دکتر گفت ضعیفه و ۲ میلیون شده بوده چه جوری م ...

انشالله بارداری فقط استرس نداشته باش گرمی هم نخور

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

[QUOTE=113147621]Pctچیه عزیزم بعد علائمی ام داشتی[/QUOTEدکتر یه نمونه از مخاط رحم بر میداره و میبره زیر میکروسکوپ و تحرک اسپرم و بودنش را بررسی میکند  و البته روز قبل باید نزدیکی داشته باشید

من ازمایش دادم اسپرمی نبود و دکتر گفت ترشحاتت اسپرم را میکشه

ب نظرت لازمه منم بدم این ازمایشو 

اره حتما بده ضرر نداره هزینه هم کمه خیلی

۱۵۰ هزار تومن شد

میگم منم فکر میکردم مشکلی ندارم و نمیشویم 

البته ازمایشای دیگرم خوبه سونو خوبه تخمکگذاری خوبه لوله ها بازه

همسرمم مشکلی نداره الان