یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه تا حالا رژیم نگرفتی و خیلی تپلی 6 تا 8 کیلو کم می کنی در ماه
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
وزن اولیه 68 وزن فعلی 55 وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچکس دیگه نیست! سحر لحظهایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره میتابه! طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن … من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓