2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اولین اقدام تا ۶ماه اسید فولیک ازمایش های لازم هم دادم هم خودم هم همسرم

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

ماه اول وقت تخمک گذاری اقدام نداشتم 

ماه دوم شد😍الان تازه فهمیدم باردارم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من سه ماه بعداقدام باردارشدم سقط شد

بلافاصله ازماهه بعدش اقدام کردیم سه ماه بعدبازباردارشدم الأن دخترم چهارماهشه😍😍😍

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید
ان شالله كه به همين زوووووودي دامنت سبز ميشه عزيزم من ناخواسته تو عقد بدون هيچ اقدامي ورپريده اومد

بهششش نگو ورپریده 🤣🤣🤣😙😍

لطفااا به هررر کی میپرستی لایکم نکن برام پست بزار ذوق کنم  ❤❤😙😙😍
من سه ماه بعداقدام باردارشدم سقط شد بلافاصله ازماهه بعدش اقدام کردیم سه ماه بعدبازباردارشدم الأن دخ ...

ی سوالچطو میفهمن چند ماهشه بچه؟از چ روزی حساب میشه؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ی سوالچطو میفهمن چند ماهشه بچه؟از چ روزی حساب میشه؟

بعضیا طبق سونومحاسبه میکنن ولی اکثراطبق آخرین پریود

ولی سونودقیقتره

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید
عزیزم فقط بی خیال باش---دنبال این که روزا و بشماری دنبال علائم باشی اینا نباش---اذیت میشی

من اتفاقا هم استرس داشتم هم روزشماری🤣الان فعلا ذوق مرگم هرچندعقدم شرایط مناسبیم نیس فقطم نی نی سایتیا میدونن من نی نی دارم