سلام، من همیشه اختلال خواب داشتم، کلی باید وول میخوردم تا خوابم ببره، جای خوابم عوض میشد خوابم نمیبرد، توی طول روز نمیتونستم بخوابم و... الان دو ماهه بچم به دنیا اومده این مشکل برام ده برابر شده، بچم هر دو ساعت بیدار میشه واسه شیر بعدش من خوابم نمیبره، توی روز هم خوابم نمیبره با اینکه دارم از خواب میمیرم، دوماهه تو کل شبانه روز ۳ ساعت میخوابم، هیچکی این مشکل منو درک نمیکنه، حالم خیلی خیلیی بده، چیکار کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پنج ساله ارزوی یه شب خواب مفصل دارم که سر صبح خودم راحت بیدار بشم
البته خدا کنه بچه هامون سالم باشن بیخوابی هام فدای یه تار موشون
استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)
دخترم من داره ميره تو ١١ماه، تو اين مدت حتى يك شب خواب راحت نداشتم مشكل عصبى پيدا كردم از بس خوابم تيكه پاره اس، جديدا كه به زور ميخوابونمش تا ٢، ٣ صبح بيداره ديگه روانى شدم، بغدم كه ميخوابه هر يكى دو ساعت بيدار ميشه براى شير، تمام كردنم كدفم درد داره، كاش از همون اول بهش شيرخشك ميدادم