2777
2789
عنوان

بیهوشی برای دندان پزشکی

805 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من پسرم سه سال سه ماهشه دوتا دندون هاش خراب شدن یعنی رسیدن به عصب از اول جفتشون خالی رشد کردن الان خیلی درد داره بیقراری میکنه دکتر میگه باید بیهوش بشه که درستشون کنم منم خیلی میترسم از اینکه بیهوش بشه تو مطب اگه کسی اطلاعاتی دراین مورد داره ممنون میشم راهنماییم کنید

اینم بگم قبلت یه عمل انجام داده بیمارستان و بیهوش شده ولی خیلی بد شنیدم از بیهوشی دندان پزشکی و.... 

من تا حالا نشنیدم بیهوش کنند تو دندون پزشکی من یه جراحی کردم برای دندون ولی بیحس کرد خیلی ولی بیهوش نع

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         

نه بابا نترس توکل به خدا ایشاا... هیچی نمیشه

ولی پسرداییم انجام داد داییم و زنش پزشکن.پسرخاله هامم برا بچه هاشون انجام دادن اوناهم پزشکن

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حالا نشنیدم بیهوش کنند تو دندون پزشکی من یه جراحی کردم برای دندون ولی بیحس کرد خیلی ولی بیهوش ...

عزیزم برا بچه ها بیهوشی انجام میدن چون بیقراری میکنن آروم نمیمونم دکتر کارشون رو انجام بدن

بله

بهتره توی بیمارستان یا مرکز جراحی سرپایی اینکارو انجام بدید که هم متخصص بیهوشی باشه هم امکانات کافی .آرامبخش با دوز کم توی رگ دستش تزریق میکنن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
بعنی بیهوشی  انجام دادن؟ تو مطب یا بیمارستان؟؟

توی یه کلینیک دندانپزشکی اطفال مشهد

آره بیهوشی ۳ساعته

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.
عزیزم برا بچه ها بیهوشی انجام میدن چون بیقراری میکنن آروم نمیمونم دکتر کارشون رو انجام بدن

آهان عزیزم ممنون که گفتید 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊         

نگران‌نباش انشالله به خوبی و خوشی