2777
2789
عنوان

چجوری بهشون بگیم باید پول بدید

302 بازدید | 15 پست

دختر یکی از اقواممون تو ریاضی مشکل داره و چند وقت براش معلم خصوصی گرفتن الان دیگه معلم خصوصی منحل شده بچشونو هی میفرستن خونه ما تا بهش ریاضی یاد بدم. چجوری نامحسوس بهش بفهمونم که یا باید پول بده در قبالش یا بچشونو هی نفرستن خونه ما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن بگو یه نفر زنگ زده برای بچش معلم خصوصی بشم میخواستم ببینم شما چهذساعتی راحت تری من به بچتون (تدریس) کنم که با اون یکی شاگردم هم هماهنگ بشه 

اینجوری یعنی دارم به بچت تدریس میکنم و  جزو شاگردامه الکی همینجوری یاد نمیدم 😌

بگو ببخشید خودم شاگرد دارم

آره این خوبه. بگین من شاگرد دارم وقتم هم پره چون بچه ها بابت کلاسشون هزینه میکنن نمیتونم وقتشون رو به کسی بدم اعتراض میکنن. اگه واقعا تعدادی شاگرد دارین اینو بگین خوبه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اگر از نظر مالی احتیاج دارن اشکالی نداره پول نگیر در راه خدا باش کار کنید

اگر دارن و می تونن پرداخت کنن بشون بگو شاگرد زیاد داری و وقت کم میاری

اگر بچه شون بیاد باید از شاگردا کم کنی تا بش برسی

#بزرگی سرار به گفتار نیست #دوصد گفته چون نیم کردار نیست.
اگر از نظر مالی احتیاج دارن اشکالی نداره پول نگیر در راه خدا باش کار کنید اگر دارن و می تونن پرداخت ...

نه بابا پول پارو میکنن. اخه من معلم خصوصی نیستم که بگم بازم شاگرد دارم، همینطوری ریاضیم خوبه