2777
2789
همیشگی خوب شدی 

اره 

البته من تو تابستون بود بخاطر ک اب کم خورده بودم اونطوری شده بودم همیشگی نیستم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید علتش مشخص بشه 

ولی صبح که بیدار میشی دو تا لیوان آب ولرم بخور یا موقع نماز اگر میخونی 

مداومت داشته باشید ان شاءالله نتیجه بگیری 

کنار غذا سالاد با روغن زیتون 

خود زیتون هم عالیه 

انار رو خوب بجو به حرکت دودی شکل روده کمک میکنه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
اره دیگه یه دل پیچم داره اکثر مواقع‌‌...ولی چاره چیه این اخرین گزینس☹

قرص بی زا کو دیل بهتره بنظرم 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
نمیدونم🤔

تجربه دارممممم 😂😂😂

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

1.صبح ناشتا یه قاشق خاکشیر رو با1لیوان اب ولرم قاطی کن بخور

2.انجیر بخیسون بخور

3.اب ولرم و مایعات زیاد بخور

4.میوه و سبزی حتماااا روزی 1دفعه تووعده غذاییت باشه مخصوصا سبزی خوردن متعادل میکنه

5.تحرک داشته باش پیاده روی کن

یه شربت هم هست شربت سنا و انجیر داروخونه  داره بگیر بخور طریقه مصرفشم بپرس

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^

سعی کن غذاهات مسهل باشن

و غذای یبوست آور کم بخور.سیب و موز یبوست آورن و نصفشون رو بخور.

بعد از غذاهات 4 یا پنج قاشق روغن زیتون بودار بریز ته حلقت و سریع قورت بده که خیلی خوبه.