2777
2789
عنوان

کاربری جدیدم

170 بازدید | 14 پست

کاربری قبلیم که مهلا ۸۷۸ که پوکوندین در کل حرف دلمو گفتم 

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

اگه بار اولت بوده و سیاسی حرف زدی به نینی یار پیام بده برت میگردونه

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .

اره بار اولم بود سیاسی هم نبود واقعیت بود 

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست دگه

ببخشید که اینجا ریپلایتون کردم اما آفرودیت بودن صرفا ب قیافه نیست قسمت خیلییی زیادیش برمیگرده ب شخصی ...

آفرودیت یعنی چی؟😁

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
آفرودیت یعنی چی؟😁

بازم از استارتر معذرت میخوام ک پست نامربوط ب تاپیک میزنم

آفرودیت یه تایپ شخصیتی برگرفته از خدایان یونان باستانه این تیپ شخصیتی عاشق هنر آرایش کردن دلبری و ...هستن وهمش بخودشون میرسن و نسبت ب تیپای دیگه پرشور و شوق تر و بانشاط تر هستن و خیلی به خودشون و زیبایی اهمیت میدن..

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊
بازم از استارتر معذرت میخوام ک پست نامربوط ب تاپیک میزنم آفرودیت یه تایپ شخصیتی برگرفته از خدایان ی ...

اها ممنون از وقتی که گذاشتی😁😁😁😘

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
اها ممنون از وقتی که گذاشتی😁😁😁😘

خواهش...والبته که هارلی کویین و مرلین مونرو از افرودیت های به نام هستن 😁هارلی تو فیلم و مرلین مونرو توواقعیت همچنین گلشیفته فراهانی ( اون دیگه خیلی خیلی آفرودیته😐😑

خواهش...والبته که هارلی کویین و مرلین مونرو از افرودیت های به نام هستن 😁هارلی تو فیلم و مرلین مونرو ...

خخخخخخخخخخخخ چیکار به عشق من داری این وسط منظورم هارلیه

خخخخخخخخخخخخ چیکار به عشق من داری این وسط منظورم هارلیه

خب من آفرودیتا رو دوس دارم 😃کاربرای سایتم هرکدومشون آفرودیتن روشون کراشم ولی بعضی مثل گلشیفته افراطی هستن ک بازم محترم هستن

خب من آفرودیتا رو دوس دارم 😃کاربرای سایتم هرکدومشون آفرودیتن روشون کراشم ولی بعضی مثل گلشیفته افراط ...

خوش به حال آفرودیت ها😁😁😁😁

ببخشید که اینجا ریپلایتون کردم اما آفرودیت بودن صرفا ب قیافه نیست قسمت خیلییی زیادیش برمیگرده ب شخصی ...

مگه من گفتم فقط  قیافه؟ منظورم این بود یه کسی که میگه من افرودیتم باید ببینه اصلا سرسوزنی به چیزی که ادعاشو داره نزدیکه یا نه 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .