2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفا دخترم گرسنشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 76 پست

وای دختر منم همینه ۴ ماه و نیمشه از اول با اینکه شیر داشتم شیر خودم و کم میخورد چون کولیک و رفلاکس داشت و چون وزن گیریش خوب بود دکار میگفت بذار هرچقدر بخواد بخوره ولی معلومه همش گرسنس چون هی میخواد بخوره ولی نمیتونه.من برلش شیر خشک گرفتم ولی بدبختیم شیر خشک نخورد هر مارکی گرفتم نخورد حتی بخاطر شیر خشک لج کرده دیگه کلا شیشه نمیگیره😐

بخاطر رفلاکسش دکترش گفت غذای کمکیش و شروع کنم الان به زور بازی با بدبختی چند تا قاشق میخوره😔

پیرم کرده این دختر😢

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

پسرم کوچیک بود یه بار شیرم کم بود، بهم گفتن ماش بخور، رازیانه، ماء الشعیر

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گشنش باشه سنگم میخوره دخترت لوسه😂

يا ابلفض😐😃

اين حرف باباهاي ده شصتيه نه نودي😂

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
😐😐😐😐

😑😑😑😑

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
😂😂😂

والا بخدا

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

بخدا ۹۹ درصدتون الکی فکر میکنید شیرتون کمه یا بچه شیر نمیشه..اینا همه ش توهمات  مادرانه ست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نههههه اب قند خوب نیست اونم با نون؟ 

🤔🤔🤔🤔

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
وای دختر منم همینه ۴ ماه و نیمشه از اول با اینکه شیر داشتم شیر خودم و کم میخورد چون کولیک و رفلاکس د ...

منم رفلاکس داشت سه ماه دارو دادم خوب شد.وزنم میگرفت.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
بخدا ۹۹ درصدتون الکی فکر میکنید شیرتون کمه یا بچه شیر نمیشه..اینا همه ش توهمات  مادرانه ست

نه دکتر گفت بعضیا شیرشون مقوی نیست باید چیزای مقوی بخورن. 

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170