2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفا دخترم گرسنشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 76 پست
اینارم امتحان کردم ولی تا مزه شیر خشکو میفهمه گریه میکنه و دهنشو میبنده که دیگه ندم 

فقط شیرافزا یا زیره سیاه فورا سینه هات پر میشه.

اگه رفلاکس نداره شیر وماستم خوبه

گلم شاید فکر میکنی کمه‌اگه سینه هات شل میشن فکر نکن شیرتوش نیست.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دکتر گفت بعضیا شیرشون مقوی نیست باید چیزای مقوی بخورن. 

درسته عزیزم مقوی باید بکنن

اینکه میگن کمه  و اینا ولی نههه..

شیرو اگر ‌قوت ندی میشه عین شلنگ آب بی خاصیت

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اگه میتونی با پزشک اطفال صحبت کن راهکار درست بهت بده یا خانه بهداشت هم میتونی بری بپرسی ببینی نظرشون چیه ... من چون دخترم خوب مک نمیزد شیرم کم میشد خودم با شیردوش مدام دوشیدم زیاد شد .. اگه بتونی شیرتو بهش بدی هم مقوی تره هم از لحاظ اقتصادی اذیت نمیشی .خوراک خودتو چرب کن ،یه روشی واس افزایش شیرت پیداکن حالا شیردوش برقی رو هم امتحان کن من اینطوری شیرم زیاد شد

نه دکتر گفت بعضیا شیرشون مقوی نیست باید چیزای مقوی بخورن. 

مقوی نباشه وزن نمیگیرن 

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
درسته عزیزم مقوی باید بکنن اینکه میگن کمه  و اینا ولی نههه.. شیرو اگر ‌قوت ندی میشه عین شل ...

اره کم نمیشه شیر ولی یه سری چیزا مثل اش و سوپ زیادش میکنه... شیر و گوشت و اینا مقویش میکنه. قرص لاکتاول برای شیر عالیه

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 
مطمئنی شیرت کمه؟شاید گریه هاش دلیل دیگه ای داره .آخه همه مادرا فک میکنن شیرشون کمه

نمیدونم

آخه یه سینه مو خورد بازم گریه‌میکرد

اون یکی دو دادم با ولع دوباره خورد اونم تموم شد

من اوایل خیلی زیاد بود شیرم

جدیدا کم شده

وای دختر منم همینه ۴ ماه و نیمشه از اول با اینکه شیر داشتم شیر خودم و کم میخورد چون کولیک و رفلاکس د ...

نینی من شبا سیر نمیشه بخدااز ساعت ۱۰ ک شروع به حوردن میکنه ۲سیر میشه میخوابه.جچور بفهمم رفلاکس داره؟یکم بالاهم میاره شبا سینه هام میسوزه از بس مک مسزنه

منم رفلاکس داشت سه ماه دارو دادم خوب شد.وزنم میگرفت.

خدا رو شکر.خدا کنه دختر منم خوب بشه فعلا ده روزه دارو میخوره فرقی نکرده.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
خدا رو شکر.خدا کنه دختر منم خوب بشه فعلا ده روزه دارو میخوره فرقی نکرده.

کم کم خوب میشه گلم.

من از ۲ماهگی پنتوپرازول دادم و ۵ماه تمام شروع غذای کمکیم بود‌

رژیم سخت لبنیات و مرکبات وحبوبات تا۸ماه.الان شکر خدا بیشتر مشکلاتش حل شده

نینی من شبا سیر نمیشه بخدااز ساعت ۱۰ ک شروع به حوردن میکنه ۲سیر میشه میخوابه.جچور بفهمم رفلاکس داره؟ ...

چند وقتشه؟اوایل چون فکشون کوچیکه زیاد میک میزنن چون میکشون ضعیفه باید زیاد میک بزنه اشکال نداره طبیعیه منم اوایل نوک سینه هام زخم میشد بعد که بزرگتر بشن فکشون قوی تر میشه درست میشه.

دختر من خیلی شیر بالا میاورد از دماغشم میزد بیرون.اگه پنیری باشه اشکال نداره اگه شیر صاف باشه رفلاکسه.

سرفه و خس خس سینه و بالا اومدن شیر تو فضای دهنم از علائم دیگشه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
نینی من شبا سیر نمیشه بخدااز ساعت ۱۰ ک شروع به حوردن میکنه ۲سیر میشه میخوابه.جچور بفهمم رفلاکس داره؟ ...

دختر منم خیلی میمکه.اشکال نداره اجازه بده بمکه تا این حس مکیدنش ارضا بشه‌.

حتما لازم نیست بالابیاره.صدای قیییییژ میداد گلوش.فقط تو خواب شیر میخورد.تو خواب جیغ میکشید و‌‌‌‌‌..‌.

چند وقتشه؟اوایل چون فکشون کوچیکه زیاد میک میزنن چون میکشون ضعیفه باید زیاد میک بزنه اشکال نداره طبیع ...

علایمو داره و بقیه نمیزارن ببرمش دکترو دارو بهش بدم.جای منک ک نیسن فقط میگن بچه گناه داره!من مشکل باسینم ندارم خسته شدم از ۱۰شب تا ۲سختمه.بچم ۲ماهشه.روزا خوب میخوره و بالانمیاره فقط شبا اذیت میکنه