2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفا دخترم گرسنشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 76 پست

شیر خودتو زود زود بده

آب قند درست کن توش نون خیس کن کامل له بشه با قاشق بده اروم اروم بخوره

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدی گرسنشه؟؟شاید علت دیگه داره.شدید فکر میکنی.

اخه شیر مادر هیچوقت تموم نمیشه و مطابق با درخواست بچه تنظیم‌میشه.هرچقدر بیشتر بمکه بیشتر تولید میشه.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
اتفاقا اون شير خشك از شير خودت غني تر بود ميزاشتي ميخورد يه ذره قند يا نبات بريز تو شيرش بده بخوره& ...

والا بخدا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شیر خودتو زود زود بده آب قند درست کن توش نون خیس کن کامل له بشه با قاشق بده اروم اروم بخوره

😐😐😐😐

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
شیر خودتو زود زود بده آب قند درست کن توش نون خیس کن کامل له بشه با قاشق بده اروم اروم بخوره

نههههه اب قند خوب نیست اونم با نون؟ 

وزن شروع 74.300           وزن فعلیم 67 😍       وزن هدف 64      قد 170 
منم اينجوري شدم😂

😄😄😄😄فقط عجب

از کجا فهمیدی سیر نمیشه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰