2777
2789
عنوان

اختلال شدید خواب

6478 بازدید | 12 پست

سلام، من همیشه اختلال شدید خواب داشتم، کلی باید وول میخوردم تا خوابم ببره، جای خوابم عوض میشد خوابم نمیبرد، توی طول روز اصلا نمیتونستم بخوابم هر چقدرم که خوابم میومد. و... الان دو ماهه بچم به دنیا اومده این مشکل برام ده برابر شده، بچم هر دو ساعت بیدار میشه واسه شیر  بعدش من خوابم نمیبره، توی روز هم خوابم نمیبره با اینکه دارم از خواب میمیرم، دوماهه تو کل شبانه روز ۳ ساعت میخوابم، هیچکی این مشکل منو درک نمیکنه، حالم خیلی خیلیی بده، میخوام برم پیش روانپزشک، ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه، رشتی هستم، دکتر پور رجبی خوبه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دقیقا درکت میکنم. بزرگترین زجری که تو عمرم کشیدم دقیقا مشکل تو بود. البته از تو بدتره چون من شبا که بیدار میشدم اکثرا بعدش خوابم میبرد اما در طول روز اصلا با این که خیلییی خوابم میومد . رفتم دوانپزشک دارم دارو میخورم خیلی بهتر شدم. کفت بخاطر افسردگیه 

من دقیقا درکت میکنم. بزرگترین زجری که تو عمرم کشیدم دقیقا مشکل تو بود. البته از تو بدتره چون من شبا ...

میشه بگی چه دارویی داد؟ چون من بچه شیر میدم میترسم بهم دارو. نده، به خدا دارم میمیرم، دست و پام حس نداره، سر. گیجه تهوع، به ادما نگاه میکنم به خودم میگم یعنی اینا میخوابن ! یعنی میرن مهمونی! یعنی شادن!

میشه بگی چه دارویی داد؟ چون من بچه شیر میدم میترسم بهم دارو. نده، به خدا دارم میمیرم، دست و پام حس ن ...

منم چون بچه شیر میدادم تحت نظر دکتر دارو رو شروع کردم. اما دوزش پایین بود. دو بارم دارومو تغییر داد تا بهم ساخت بالاخره . حقیقتش اضطراب و افسردگی و عصبانیتم خیلییی خوب شد ولی خوابم همونطور بد بود که دکترمو عوض کردم ودکتر جدید گفت بخاطر دوز کم دارو اثری رو خوابت نداشته. گفت بچه رو از شیر بگیر کم کم. من بجم دیگه نزدیک دو سالش شده بود که داروهای جدید رو شروع کردم. فلوکسامین و میرزاتاپین میخورم

میشه بگی چه دارویی داد؟ چون من بچه شیر میدم میترسم بهم دارو. نده، به خدا دارم میمیرم، دست و پام حس ن ...

حتما حتما دکتر خوب برو و درمانتو شروع کن. افسردگی بعد از زایمان گرفتی. خیلی سخته بیخوابی بخدا 😫😫😫😫😫😫

منم چون بچه شیر میدادم تحت نظر دکتر دارو رو شروع کردم. اما دوزش پایین بود. دو بارم دارومو تغییر داد ...

هیچکی درکم نمیکنه، منو مسخره میکنن، حرفامو باور نمیکنن، میگن مگه میشه! ادم خوابش بیاد میره میخوابه دیگه، به خدا تو روز دارم. از خستگی میمیرم ولی باز خوابم نمیبره، اخه مگه میشه همچین دردی، حالم وحشتناک بده، نوبت دکتر گرفتم ولی امیدی ندارم اونم کاری بتونه کنه، چون بچه شیر میدم میترسم نتونه دارو بده

حتما حتما دکتر خوب برو و درمانتو شروع کن. افسردگی بعد از زایمان گرفتی. خیلی سخته بیخوابی بخدا 😫😫😫 ...

من اختلال خواب رو همیشه داشتم، الان که بچه اومد دیگه ته خط رسیدم