2777
2789
عنوان

6 ماهگی و شروع غذای کمکی 😜

168 بازدید | 24 پست

سلام خانوما

پسرم امروز 6 ماه و 12 روز داره 

10 روزه غذای کمکیش رو شروع کردم 

یک هفته حریره بادوم و الان 3 روزه سوپ (مرغ و هویج و جعفری ) بهش میدم 

حالا چند تا سوال داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدین😘

1_چند بار در روز میتونم بهش غذا بدم ؟ آخه هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک

2_ ماست رو از کی میتونم بهش بدم ؟

3_فرنی (شیر پاستوریزه و آرد برنج ) رو از کی میتونم بهش بدم ؟ و چه مقدار شیر رو میتونم به فرنی  اضافه کنم ؟

4_ میوه هایی مثل گلابی و سیب درختی میتونم بهش بدم ؟ باید پخته باشن یا خام به صورت آبمیوه هم میتونم بدم ؟

5_ موز رو از کی میتونم بهش بدم ؟

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

من از ۴ ماهگی کمکیو شروع کردم 

۶ ماهگی همه اینایی ک گفتیو میدادم بهش 😁😁 

الانم ماشالله وزنش خوبه همه چی هم میخوره

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از روزی یه بار شروع کن

شیر هم سعی کن محلی باشه و خوب جوشونده باشی ولی نصف اب باشه نصف شیر که سنگین نباشه

و اینکه دکتر پسرم معتقد بود تا ۸ ماهگی بچه میوه نخوره

حالا شما کمی اب سیب بده 

سوپ هم تنوع بده و طعم دار....مثل ماهیچه بلدرچین

اینا سئوالای منم هست

😃😄 پس باید منتظر باشیم اونایی ک میدونن جوابمون رو بدن😉

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

من از ۴.۵ ماهگی شروع کردم از ۶ ماهگی هم گلابی و سیب و موز بهش میدم .

فقط گلابی رو میپزم بقیه رو خام میدم . 

شیر پاستوریزه هم زیر یکسال نمیدم 

ماست هم فکر کنم از ۸ ماه میشه داد اینو مطمئن نیستم هنوز😁

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
عزیزم از روزی یه بار شروع کن شیر هم سعی کن محلی باشه و خوب جوشونده باشی ولی نصف اب باشه نصف شیر که ...

واسه طعم دار کردن سوپش  کمی آبلیمو میتونم بهش بزنم ؟

من از ۴ ماهگی کمکیو شروع کردم  ۶ ماهگی همه اینایی ک گفتیو میدادم بهش 😁😁  الانم ماشالله ...

ماشالله خدا نگهش داره واست ❤

واسه طعم دار کردن سوپش  کمی آبلیمو میتونم بهش بزنم ؟

بله ابلیمو اب نارنج پیاز کمی زردچوبه من حتی یه ذره نمک هم میزدم

اوایل تجربه نداشتم خیلی بی مزه درست میکردم بچم نمیخورد یعنی خودمم حالم بهم میخورد دیگه مثل خودمون درست کردم ولی خییییلی کم نمک

چرا شیر نمیدی من دادم از همون ۶ ماه البته تو فرنیش

با شیر خودم و شیر خشک درست میکردم نمیخورد لب نمیزد با اب درست میکنم دوست داره

شیر پاستوریزه هم طبق نظر دکترش زیر یکسال نمیدم 😊

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
من شیر محلی دادم نه پاستوریزه البته دکتر پسرم گفت مانعی نداره😀

دکترا نظراتشون کلا فرق داره 😁

شما کوچولوتون چند وقتشه ؟ چند کیلو هستش ؟ چیا بهش میدید ؟ 

پسرم الان دو روره خیلی اشتهاش کم شده قبل خیلی خوب بود ماشاالله😢

دکترا نظراتشون کلا فرق داره 😁 شما کوچولوتون چند وقتشه ؟ چند کیلو هستش ؟ چیا بهش میدید ؟  پسر ...

مریض نیس؟

۱۳ ماهشه الان وزنشو نمیدونم

یکسالگی ۹۷۰۰ بود...دو هفته هم سخت مریض بود هیچی نخورد

من همه چی میدم بهش

مریض نیس؟ ۱۳ ماهشه الان وزنشو نمیدونم یکسالگی ۹۷۰۰ بود...دو هفته هم سخت مریض بود هیچی نخورد من هم ...

چرا سه روز پیش سرما خورده بود فقط یه روز ابریزش داشت بعد خوب شد . یعنی به خاطر اونه ؟ 

یعنی غذای سفره میدید بهش ؟ من ماست میتونم بدم ؟ 

پسرم ۵ روزه رفته تو ۸ ماه