2777
2789
عنوان

بی اختیاری ادرار

7216 بازدید | 22 پست

من یه مشکل بزرگ دارم وقتی عطسه یا سرفه میکنم بی اختیار ادرارم میریزه😭واقعا سخته حتی اگر همون موقع از دسشویی اومده باشم بازم عطسه یا سرفه کنم اینجوری میشه کسی هست این مشکل داشته باشه؟؟ برعکس حساسیت هم دارم و همیشه درحال عطسه کردنم

خدایا شکرت برای همه چیزای خوبی که به من دادی💙💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت خواستی عطسه کنی لب پایینی رو دوبار گاز کوچیک بگیر دیگه عطسه نمیکنی

واقعا راست میگی؟ باور کن اینقدر عطسه میکنم کلافه میشم

ترس دلیل نمیشه که بخاطر مشکلت نری دکتر. حداقل برو ببین چی میگه.شاید با دارو رفع بشه

آخه یه مشکل دیگه هم هست که دکترای ارولوژی مرد هستن 😢

سلام، من هم مشکل بی اختیاری ادرار داشتم. در تهران به دکتر شمس مراجعه کردم که از یک دستگاه جدید استفاده می کرد به اسم هیگز و با 3 جلسه مشکلم درمان شد. البته بهم گفت بعد از یک سال باید مجدد مراجعه کنی، اما این روش هیچ دردی نداره. به نظرم شما هم برو. این دکتر دستگاه رو از شرکتی خریده بود که تو سایتشون تمام پزشک هایی که این دستگاه رو دارند معرفی کرده ، میتونی از سایت این شرکت هم کمک بگیری، این لینکشه: 

https://medariaco.com/search-doctors/

سلام، من هم مشکل بی اختیاری ادرار داشتم. در تهران به دکتر شمس مراجعه کردم که از یک دستگاه جدید استفا ...

ببخشید چقدر هزینه کردین؟

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
نه آخه شنیدم بایدعمل بشه آدم میترسم برم دکتر

مادر من وقتی میخندید همینطور بود فوری باید میرفت لباسشو عوض میکرد . ولی خب جراحی کرد خیلی عالی شد . البته درمان دارویی هم میگن داره . دکتر مامانم فلوشیپ کف لگن بود تخصصش همین بی اختیاری ادرار بود فک کنم . مریم کرمعلی . سرچ بکن تو نت میاره اطلاعاتشو فک کنم 

منم بی اختیاری ادرار داشتم، خیلی از راه ها رو امتحان کردم ولی نشد، با معرفی یکی از آشناها رفتم پیش دکتر مریم تراب پرهیز، ایشون با جراحی منو درمان کردن، مشکلی هم نداشتم، من خودم خیلی می ترسیدم، ولی انقدر ایشون بهم آرامش دادن که دیگه کلا ترسم از بین رفت.

سلام عزیزم 

خیلی بده این بی اختیاری ادرار . یه روش جدید اومده برای درمان خیلی خوبه بدن جراحیه از لیزر هم بهتره 

اسم این روش فک کنم هیگز بود دکتر درویش زاده دستگاهشو داره تو مطبش به نظر منکه برو اونجا پیش ایشون بدون جراحی و اینا درمان میشی راحت میشی 

تو نت بزن دکتر فرزانه درویش زاده برات سایتشون میاد