2777
2789
عنوان

اختلال خواب پس از زایمان

1391 بازدید | 30 پست

سلام، من همیشه اختلال خواب داشتم، کلی باید وول میخوردم تا خوابم ببره، جای خوابم عوض میشد خوابم نمیبرد، توی طول روز نمیتونستم بخوابم و... الان دو ماهه بچم به دنیا اومده این مشکل برام ده برابر شده، بچم هر دو ساعت بیدار میشه واسه شیر  بعدش من خوابم نمیبره، توی روز هم خوابم نمیبره با اینکه دارم از خواب میمیرم، دوماهه تو کل شبانه روز ۳ ساعت میخوابم، هیچکی این مشکل منو درک نمیکنه، حالم خیلی خیلیی بده، چیکار کنم؟

وا عزیزم چرا هیشکی درک نکنه من خودم بدتر از شما هستم در کل شبانه روز یک ساعت هم به زور می تونم بخوابم . بچم مدام دل درد داره و نارسه

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

عزیزم من درکت میکنم

شوهرم شرایطش جوری شد که فقط آخر هفته شبا پیشم بود منم خواب نداشتم شبا دیگه بلند میشدم نصفه شب لامپ روشن میکردم بعد تو طول روز همش کسل بودم شب که میشد استرس میگزفتم که اگه امشبم خوابم نبره چی

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اتاق رو تاریک کن نور اصلا نباشه

گوشیم دستت نگیر 

سر و صدا هم نباشه

جا بنداز پیش بچه ات بخواب

اوایل سخته اما کم کم میتونی بخوابی

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

والا مام همینیم من دخترم ۳ ماه و نیمشه کلا خواب نداریم تا میخوابه خوشحال میشم منم دراز میکشم با اینکه خستم ولی خوابم نمیبره چون فکر زیاد دارم تا میخوابم بیدار میشه یعنی واسه یه خواب درست و حسابی دارم میمیرم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗

من دخترم تا ٣ماه فقط گريه ميكر. شبانه روز من در ٢٤ساعت ٣ساعت ميخوابيدم اونم ب زور 

چون مشكل شمارو داشتم و بايدباهودم يه ساعت كلمحارميرفتم باخوابم ميبرد 

عاشق اين بودم ك سرمو بذارم رو بالش و بخوابم 

اما نميشد 

كوليك داش 

سرويس شدم واقعا پير شدم 

اما كم كم بهترشد 

جوري شده بودم بيشتر اد٣ساعت ميخوابيدم در روز سردرد شديدميگزفتم 

الان كه ٦ماهشه بهترشده شكرخدا

كاري نميتوني بكني جز تحمل و صبر تايكم زمان بگذره 

♥️♥️♥️
منم مول شما عادت میکنی به کم خوابیدن  اما از یکسالگی شیر شبشو قطع کن خیلی بهتر میشه اوضاعت بشر ...

من خودمو ٥ماه كشتم اما اصلا عادت نكرد 

تحت هيچ شرايطي كوتاه نيومدم تا زودبخوابه 

اما اصن تاثير نداش اصصصصصن 

تا خودشون نخوان درس نميشه حتي خوابشون 

♥️♥️♥️
وا عزیزم چرا هیشکی درک نکنه من خودم بدتر از شما هستم در کل شبانه روز یک ساعت هم به زور می تونم بخواب ...

واقعا؟؟ به خدا همه مسخرم میکنن، میگن حتما خسته نیستی وگرنه ادم خوابش بیاد میخوابه دیگه، الان بگم سرماخوردم همه درک میکنن ولی مشکلات روحی رو نه، به خدا دارم از خواب میمیرم ولی مثلا بچه تو روز خوابیده یه ساعت میرم هرچی وول میخورم خوابم نمیبره، دست و پام بی حسه، هیچ انرژی برام نمونده، شما چه جوری با یه ساعت خواب دووم میارین؟

عزیزم من درکت میکنم شوهرم شرایطش جوری شد که فقط آخر هفته شبا پیشم بود منم خواب نداشتم شبا دیگه بلند ...

قرص خواب مصرف نمیکنین؟ توی شبانه روز چقدر میخوابین؟

من خودمو ٥ماه كشتم اما اصلا عادت نكرد  تحت هيچ شرايطي كوتاه نيومدم تا زودبخوابه  اما اصن ...

اره بعضی بچه ها زودتر خوابشون تنظیم میشه بعضیا دیرتر 

من از ساعت نه و نیم همه خونه رو تاریک میکردم و سکوت مطلق عصرم نمیگذاشتم شش به بعد بخوابه 

همین الانم که چهارسالشه همینه برنامه مون وقتی خوابید تی وی رو روشن میکنیم😑

والا مام همینیم من دخترم ۳ ماه و نیمشه کلا خواب نداریم تا میخوابه خوشحال میشم منم دراز میکشم با اینک ...

منم منم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
واقعا؟؟ به خدا همه مسخرم میکنن، میگن حتما خسته نیستی وگرنه ادم خوابش بیاد میخوابه دیگه، الان بگم سرم ...

آره باور کن . من به خاطر مشکلاتم و افسردگی بعد از زایمان خوابم نمیبره با اینکه قبل از بارداری و تو بارداری خیلی خوابالو بودم و باید در شبانه روز بیشتر از ۶ ساعت می خوابیدم . کلا کم خوابی و بی خوابی خیلی بده ولی باید تحمل کرد . اتفاقا دیشب داستان زندگیمو تو تاپیکم نوشتم اگه حوصله داشتی برو بخون تا به خودت و زندگی امیدوار بشی 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
من دخترم تا ٣ماه فقط گريه ميكر. شبانه روز من در ٢٤ساعت ٣ساعت ميخوابيدم اونم ب زور  چون مشكل شم ...

الان گریه هاش کمتر شده؟ 

چقد میخوابه؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘