2777
2789

یه سینم خیلی خیلی زخمه 

افتضاحه شنیدن کی بود مانند دیدن

بخدا نفسم بند میره گرمم میشه جیغ میزنم به بچم شیر بدم

از طرفی نمیخوام شیرخشکیش کنم فعلا دارم با سینه سالمم شیر میدم سینه زخممو پماد میزنم اما کوچکترین تغییری نکرده

دلیلم اول خودشه که میگن شیرمادر بهتره

دوم خودمم عذاب وجدان نمیگیرم

سوم اینکه دردسر آبجوش نداره اما از یه لحاظایی شیرخشک بهتره

چهارم شوهرم و خانواده شوهرم و اطرافیان بفهمن شیرخشکی شده دیگه ولم نمیکنن

بنظرتون بهش شیرخودمو بدم یا شیرخشک

راستی اگه خواستید عکس نوکشو میفرستم ولی خواهشا گذارش نزنید چون علاوه بر اینکه جذابیتی نداره چندش آوره تا چند روز غذا نمیتونید بخورید😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زخمت خوب میشه اگه میتونی به شیر خودت ادامش بده ون دخترم شیرخشکی شد یک ماهه تقریبا مریضه درستم همون شیرخشک نمیخوره خیلی هم هزینه ودردسر شیشه شستن وآبجوش نصفه شبی داره

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

اولا که به خانواده شوهرت ربطی نداره . 

ثانیا چند بار در روز از شیر خودت بمال نوک سینت و بزار خشک بشه از صد تا پماد بهتره

بعدشم میتونی هردورو در کنار هم زدی هم شیر خودت هم کمکی

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

شیر خودتو بده. یه چند روز تحمل کنی خوب میشه.

منم تجربه کردم این شرایط رو. مثل شکنجه می مونه . موقع شیردهی حس زندانی رو که میخوان ببرن شکنجه اش کنن بهم دست می داد ولی تقریبا بعد از یه هفته خوب میشه. سعی کن تحمل کنی