2777
2789
سلام دوستا، معمولا جنینا با خوردن شیرینی باید حرکت کنن،اما من چیز ترش که می خورم و زیاد هم می خورم بعدش حرکت نبض مانند داره نگرانم نکنه ضعف می کنه میلرزه؟نظرتون چیه؟
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فکر میکنم برای نمک موجود تو ترشیه فشارتو شاید جابجا میکنه من چنننننننننند بار برای اینکه شیرینی میخوردم تکون نمیخورد رفتم نوار قلب گرفتیم ازش
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد
دیروز میخوندم تو نت جنین از شوری و ترشی بدش میاد! نوشته بود طعم رو تشخیص میده از مایع آمنیوتیک ولی شیرینی رو دوست داره
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
فاطمه پریا جان سعی کن زیادم ترشی نخوری معدت حساس میشه منم میمیرم برای گوجه سبز:(( اما از بس خوردم معدم اذیت شد و خیلی ببخشید ترش میکردم شوری هم نخور بعدا ورم میکنی
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن