2777
2789
عنوان

خواب های وحشتناک در بارداری

750 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من از وقتی باردار شدم خواب های فوق العاده وحشتناکی میبینم. همش خواب اینکه کسی مرده از فامیل یا کشتنش یا کسی تنبدیل ب ی موجود دیگه شده و کسی نمیدونه ی عالمه خواب وحشتناک ک نمیدونم ذعنم از کجا میاره.. قران بالا سرم میذارم قبل خواب دعا میکنم قران میخونم بازم همینجور خواب میبینم و همش میترسم و بیدار میشم ... چیکار کنم دیگه از این خوابا نبینم ؟ طبیعیه این جور خوابایی ببینیم ؟ قبل بارداریم از این خوابا نمیدیدم ... 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

آخییی... چه سخته.. من شنیدم کسی اینجور بوده اما خودم نبودم.. 

تو زمان غیر با داریم چند بار خواب وحشتناک دیدم تا مرز ایست قلبی رفتم یادم میاد موهام سیخ میشه!! 

انشاالله که زود برطرف شه عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل خواب ایت الکرسی بخون ب پهلوی راست بخواب حتما

و. سه بار اینوتکرار کن بسم الله الذی لا اله الا هو

قطعا دیگه خواب بدت تکرار نمیشه

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

منم از این خوابهای ترسناک میبینم ...

ولی امروز یه خواب قشنگ دیدم بعد مدتها..نی نیم دنیا اومده بود داشتم شیر میدادم فسقلی رو 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

وااای منم خیلی خوبای عجیب غریب و ترسناک میبینم

دیشب خواب دیدم کلی هزارپا اومده تو خونمون هجوم آورده بودن روم منم انقدر تو خواب جیغ زدم داشتم سکته میکردم

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
قبل خواب ایت الکرسی بخون ب پهلوی راست بخواب حتما و. سه بار اینوتکرار کن بسم الله الذی لا اله الا هو ...

قبل خواب قران میخونم.خیلی رعایت میکنم. حتی وقتی بیدار میشم دوباره میخوابم باز ی خواب وحشتناک دیگه میبینم. بعد نماز میخوابم همینجور باز. کلا هر شب خواب میبینم و هر شب چند تا خواب مختلف.. 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
قبل خواب قران میخونم.خیلی رعایت میکنم. حتی وقتی بیدار میشم دوباره میخوابم باز ی خواب وحشتناک دیگه می ...

اگه بیدار. شدی و باز خواب بد دیدی واسه اینکه دیگه نبینی همون موقع سه تا صلوات بفرس و اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بگو و سه بار اب دهنتو ب طرف چپ پرت کن حتی شده خیلی کم ولی پرت کن

توصیه پیغمبر

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙