سلام دوستان من از وقتی باردار شدم خواب های فوق العاده وحشتناکی میبینم. همش خواب اینکه کسی مرده از فامیل یا کشتنش یا کسی تنبدیل ب ی موجود دیگه شده و کسی نمیدونه ی عالمه خواب وحشتناک ک نمیدونم ذعنم از کجا میاره.. قران بالا سرم میذارم قبل خواب دعا میکنم قران میخونم بازم همینجور خواب میبینم و همش میترسم و بیدار میشم ... چیکار کنم دیگه از این خوابا نبینم ؟ طبیعیه این جور خوابایی ببینیم ؟ قبل بارداریم از این خوابا نمیدیدم ...
خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
قبل خواب ایت الکرسی بخون ب پهلوی راست بخواب حتما و. سه بار اینوتکرار کن بسم الله الذی لا اله الا هو ...
قبل خواب قران میخونم.خیلی رعایت میکنم. حتی وقتی بیدار میشم دوباره میخوابم باز ی خواب وحشتناک دیگه میبینم. بعد نماز میخوابم همینجور باز. کلا هر شب خواب میبینم و هر شب چند تا خواب مختلف..
خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
قبل خواب قران میخونم.خیلی رعایت میکنم. حتی وقتی بیدار میشم دوباره میخوابم باز ی خواب وحشتناک دیگه می ...
اگه بیدار. شدی و باز خواب بد دیدی واسه اینکه دیگه نبینی همون موقع سه تا صلوات بفرس و اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بگو و سه بار اب دهنتو ب طرف چپ پرت کن حتی شده خیلی کم ولی پرت کن