2777
2789
عنوان

همسایه بیشعور من

1836 بازدید | 60 پست

بچه ها ما دوتا دستشویی داریم که یکیش اصلا استفاده نمیشه من همسرم ماموریته و چند ماهی نیست و اینو حداقل این همسایه بیشعور میدونه 

یه دختره ۲ ساله هم دارم.من امروز دستشوییهارو شستم و سیفون زدم و تمام

الان ساعت ۳ دیدم زنگ میرنند😑😑😑😑وحشت کردم از خواب پریدم دیدم واقعا صدای زنگ و خواب نیستم دیدم سیفون یکسره داره آب میگیره و صدا میده ما طبقه ۵ هستیم و این آقا طبقه ۳ یعنی قطعا آب نرفته واحدشون و فقط به صدای آب اعتراض داشته که این ساعت اومده دم خونه ما

من درو باز نکردم ۲۰ دقیقه پشت در بود و زنگ میزد من فردا چه برخوردی باید کنم واقعا ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دیدیش صبر کن ببین اصلا چیزی میگه راجع به امشب؟

اگه لحنش نگرانی و دلواپسی بود، محترمانه برخورد کن

اما اگه شاکی بود جوابشو بده

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

حس میکنم نگران شده اومده

فکر کرده لوله ابی چیزی ترکیده و شما خوابید متوجه نمیشید

برخوردی نکن مریض نیس نصف شبی بیاد در خونتون که

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
اگه دیدیش صبر کن ببین اصلا چیزی میگه راجع به امشب؟ اگه لحنش نگرانی و دلواپسی بود، محترمانه برخورد ک ...

کلا آدم فضولیه ...همسرمو میبینه میگه خوب شد اومدی خانومتم دیگه هی نمیره خونه خانوادش....

اصلا ب روشون نیار

بگو خواب بودیم چه مشکلی مگه پیش اومده بوده ک‌ نصف شب اومدین؟

شماره همسرت رو بگیر بده باهاش حرف بزنه

بهش بگو بقیه طبقه ها هم نفهمیدن عجیبه فقط خونه‌ی شما اومده

ممنون میشم از این به بعد اگه نصف شب مشکلی‌پیش‌ اومد یا صبر کنین صبح شه یا نهایتا با همسرم تماس بگیرید

نصف شب برای اتفاقای اینجوری تعمیرکاری هم نیست

یادم تورو فراموش..

کی شستی مگ ؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
صدای آب ازار دهنده اس اما کار اون بیشعوریه همسرت اومد بهش بگو

همسرم ۱ ماه دیگه میاد...ببین من آدم خودخواهی نیستم اما با توجه به شرایط من بهتر بود تا حداقل ۷ صبح صبر میکرد