2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 41 پست

بچه ها چن درصد امکان داره حامله باشم؟ی عالم زیره خوردم کاریش نشه یوقت.پریودیامم منظم بوده اینجور نشدم هیچ زمان

خدایا شکرت هزاران بار ب هزاران دلیلدرتاریخ ۲۰/۷/۱۴۰۰بیبی چکم مثبت شد۲۶/۷/۱۴۰۰سونو رفتم و ساک تشکیل شدع بود قراره ۳هفته دیگه برم و صدای قلب نینی کوچولو مو بشنوم خدایا میشه خواهش کنم هرکی منتظر این لحظه هاس ب آرزوش برسونی اخه هیچ لذتی تو دنیا بالاتر از مادرشدن نیست خدایا تو رو به فاطمه زهرا هرکی دلش نینی میخاد هرچه زودتر مامان بشه میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستین؛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
دیگه باردارم باشه که نمیتونه بندازه گناهداره 

اره دیگه ولی هر چی که مصلحته . اخه جلوگیری هم داشتیم نمیدونم چه جوری شده . الانم دل و کمرم درد میکنه و احساس گرسنگی دارم یادمه تو بارداری اولم تنها نشونه بارداریم تن تن گرسنه شدنم بود خیلی میترسم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیخواستیم😞😞

من روش جلوگیریم قرصه 

بخاطر بهم خوردن پریودم زمانتخمک گذاریم فراموشم میشه

بهخودم قول دادم اینبار بخیر بگذره دیگه قرص بخورم هر بار🙁

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
توروخدا دلت میاد سقطش کنی

نه والا ادم دلش نمیاد 

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
من یه پسر ۳ ساله دارم و به هیچ وجه دیگ بچه نمیخام خیلی نی نی دوست دارم ولی خودم مهم ترم 

جلوگیری طبیعی داری؟ یا دستگاه گذاشتی؟

بچه ها چن درصد امکان داره حامله باشم؟ی عالم زیره خوردم کاریش نشه یوقت.پریودیامم منظم بوده اینجور نشد ...

اگر جلوگیری داشتی که احتمالش کمهوللی صفر نیست!

بی بی چک بگیر دیگه انقدر عذاب نکش 

من فردا به خواهرم میگم برام بگیرهچون بچم ۷ ماهست نمیتونم برم خودم به شوهرمم نمیخوام بگم 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بچه ها چن درصد امکان داره حامله باشم؟ی عالم زیره خوردم کاریش نشه یوقت.پریودیامم منظم بوده اینجور نشد ...

زیره گرماییه تو که تو اقدامی هیچ وقت گرمایی زیاد نخور خوب نیس واسه بچه زیره هم که خیلی گرماییه . یکم طول میکشه با یکی دو ماه نمیشه که

اره دیگه ولی هر چی که مصلحته . اخه جلوگیری هم داشتیم نمیدونم چه جوری شده . الانم دل و کمرم درد میکنه ...

عزیزم انشالله هرچه صلاحتون باشه 

من روش جلوگیریم قرصه  بخاطر بهم خوردن پریودم زمانتخمک گذاریم فراموشم میشه بهخودم قول دادم این ...

قرص عوارض نداره ؟

عزیزم انشالله هرچه صلاحتون باشه 

قربونت برم مرسی عزیزم

من تو اقدام نیستم ک بچم ۳ سالو نیمه اس ولی دلم بچه میخاد شوهرم نمیخاد الانم گشنمخ

خدایا شکرت هزاران بار ب هزاران دلیلدرتاریخ ۲۰/۷/۱۴۰۰بیبی چکم مثبت شد۲۶/۷/۱۴۰۰سونو رفتم و ساک تشکیل شدع بود قراره ۳هفته دیگه برم و صدای قلب نینی کوچولو مو بشنوم خدایا میشه خواهش کنم هرکی منتظر این لحظه هاس ب آرزوش برسونی اخه هیچ لذتی تو دنیا بالاتر از مادرشدن نیست خدایا تو رو به فاطمه زهرا هرکی دلش نینی میخاد هرچه زودتر مامان بشه میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستین؛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
قرص عوارض نداره ؟

من هر بار نمیخورم که فقط یک هفته تخمک گذاریم میخورم اونم اکر اون موقع برنامه ای باشه 

نه اصلا خیلی خوبه و مطمئن خیلی راضیم