2777
2789
عنوان

لرزش شونه های بچه ۴ ماهه

170 بازدید | 13 پست

بچه ها اینکارو همیشه موقه دفع مدفوع و ادرار میکرد  شونه هاشو میلرزونه ی ثانیه ک دکترش گفت اشکال نداره طبیعیه 

ولی امشب موقه جیش و پی پی نبود ی ثانیه بود فقط همین هیچ علامت دیگ ای نداشت طبیعیخ بنظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها معمولا لررش دارن وقتی کوچیکن.دختر من یه پاش میلرزید گاهی.در حد دوثانیه‌.یا فکش 

اره دختر منم پاش میلرزید حالا اون خوب شده الان جدیدا گردنش میشه اینجوری شاید واسه اینه ک گردنش هنوز ضعبفه هان؟

نع عزیزم موقع جیش و پی پی نبود موقع خوابش بود بیشتر

وقت بیداری گردنش و سرشو نمیلرزوند ؟؟دختر من همیشه موقه چیش و پی پی گردنشو شونه شو مثه حالت چندش میلرزونخ ولی ایندفه نه پی پی کرد نه چیش بیدار بود نشونده بودمش ی کوچولو گردنشو لرزوند خیلی کم ینی طبیعیه؟؟؟

وقت بیداری گردنش و سرشو نمیلرزوند ؟؟دختر من همیشه موقه چیش و پی پی گردنشو شونه شو مثه حالت چندش میلر ...

عزیزم دختر من فقد موقع خواب عین حالت تیک فقد پرش دست و شونه داشت ک دیگه خداروشکر تا 4 ماهش دیگ تموم شد ...شما ام میتونی با یه متخصص غیر از دکتر بچه تون مشورت کنی.فیلمشو بگیر ببر نشونش بدع

عزیزم دختر من فقد موقع خواب عین حالت تیک فقد پرش دست و شونه داشت ک دیگه خداروشکر تا 4 ماهش دیگ تموم ...

من فوق تخصص مغز واعصاب بردمش نوار مغز هم گرقتم ازش گفت مشکلی نداره اون اوایل ک دنیا اومد بود 

سلاج عزیزم 

میشه سوال مو جواب بدی خیلی نگرانم 

پسر من ۹ ماهشه یک ماهه روزی دو سه بار در حد یک ثانیه میلرزه مثل وقتی آدم سرما میخوره بهش 

خیلی میترسم.  چون سرشم یه ضربه بد خورده 

بچه شما خوب شد ؟ مشکلی نداشت

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...