فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 عنوان خشکی شدید پوست 158 بازدید | 14 پست خانم های باتجربه واسه خشکی شدید پوست توبارداری راهکاری دارین خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏 1398/09/03 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بی_پناه_تنها عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 1011 روغن نارگیل هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 کرم کلد کرم اون بزن وای هرچی میزنم 10دقیقه بعدش انگار دستام تا بازو تووایتکس بوده میسوزه و زبره خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
آلیس_جون1 عضویت: 1391/10/16 تعداد پست: 1708 الان که نباید زیاد ویتامین آ بخوری ولی بعدا قرص ویتامین آ و ای بخور پوستت خوب میشه
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 وازلین بی فایده است اصلا بی اثره خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 الان که نباید زیاد ویتامین آ بخوری ولی بعدا قرص ویتامین آ و ای بخور پوستت خوب میشه مثلا ویتامین آ توچه چیزایی هست🙈🙈 خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
coffeeholic عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 677 عزیزم شاید باورت نشه ولی کرم های جی که یه مارک ایرانی قدیمی هست هم خیلی خوبن خیلی خوب مرطوب میکنن قیمت هم زیر بیست تومنه من یه مدل دارم روش نوشته soft خیلی خوب نرم میکنه ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد.....
گلمریمی عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 3814 کرم جی بزن، من همیشه دستهام خشک بود از این کرم نتیجه گرفتم خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 عزیزم شاید باورت نشه ولی کرم های جی که یه مارک ایرانی قدیمی هست هم خیلی خوبن خیلی خوب مرطوب میکنن قی ... قبول دارم منم کرمم خیلی خوب نرم میکنه ولی اصلا پوستم نرم نمیشه و شدید میسوزه باید اینبار جی بگیرم ایشالله جواب بده خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 کرم جی بزن، من همیشه دستهام خشک بود از این کرم نتیجه گرفتم مننون عزیز خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
آلیس_جون1 عضویت: 1391/10/16 تعداد پست: 1708 مثلا ویتامین آ توچه چیزایی هست🙈🙈 توی هویج تخم مرغ کره پنیر اینا رو بخوری خوبه ولی قرص ویتامین آ الان نخوری تو بارداری خوب نیست.
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 توی هویج تخم مرغ کره پنیر اینا رو بخوری خوبه ولی قرص ویتامین آ الان نخوری تو بارداری خوب نیست. نه نمیخورم خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏